Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérte el a számom ha utána úgyse akar felhívni?
Figyelt kérdés
Elmentünk, megittunk egy egy üdítőt, beszélgettünk, nevettünk. Aztán haza hozott, és még mielőtt kiszálltam volna a kocsiból, elkérte a számom.
Ez tegnap ilyenkor volt, azóta semmi.
Még korai hívni a lányt ilyenkor, vagy mi van??
Én nem értem. Ha nem akar beszélni már, ne kérje el, s kész.
2012. máj. 1. 14:36
11/13 A kérdező kommentje:
Naszóval... Nem hívott fel.
Mostmár megkérdezhetem, hogy akkor mi a csudának kérte el a számom?? :p Valaki sejti a választ?
2012. máj. 5. 20:19
12/13 anonim válasza:
Felesleges keresni az okot, azt csak ő maga tudhatja. Nincs mit tenni, tovább kell lépned.
13/13 anonim válasza:
lehet hogy csak lelki társra volt szüksége illetve nem gondolja komolyan, lépj túl rajta ahogy az előző írta majd egyszer lessz másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!