Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérte el a számom ha utána úgyse akar felhívni?
Elmentünk, megittunk egy egy üdítőt, beszélgettünk, nevettünk. Aztán haza hozott, és még mielőtt kiszálltam volna a kocsiból, elkérte a számom.
Ez tegnap ilyenkor volt, azóta semmi.
Még korai hívni a lányt ilyenkor, vagy mi van??
Én nem értem. Ha nem akar beszélni már, ne kérje el, s kész.
Szerintem azért még nem telt el olyan sok idő, még este felhívhat. Vagy holnap.
Egyébként én úgy szoktam, hogy nem várom, hogy fel fog hívni, így nincs csalódás. :) Ha meg mégis felhív, hát hurrá.
Különben a jelenséget magát, hogy minek kéri el a számod, mikor nem is akar hívni, azt én se értem.
21L
Persze, nem vártam el hogy rögtön hívjon, dehogy. Csak előtte kérdezte mit fogok csinálni este, meg ma, aztán gondoltam lehet akar dobni egy üzenetet hogy később még fussunk össze.
Én se várom el, hogy hívjon, csak eszembe jutott.. és nem értem a logikát:) Én ha pasi lennék, tuti csak akkor kérném el egy lány számát ha utána akarok is valamit...
Na akkor holnap kiderül... bár azóta láttuk egymást, mert szokott jönni a munkahelyemre. köszönt, vigyorgott, nézett...
Ki tud a férfiakon is elmenni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!