Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hülye ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülye ötlet?

Figyelt kérdés
Facebookon ismertem meg egy lányt.Beszélgettünk meg minden,de valamiért már nem szeretne velem dumálni.Arra gondoltam,hogy csinálok egy kamu profilt és azon keresztül össze jövök vele és mikkor találkozunk akkor én leszek ott és elmondom neki,hogy az én voltam.Szerintetek ez bejönne?Tényleg szeretem ezt a lányt és bármit megadnék érte,hogy 1x az életben átölelhessem.

2012. máj. 1. 00:06
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nem tudok mást választani.olyan kedves meg minden.

Nem szeretném föladni.

2012. máj. 1. 18:14
 22/23 tetris ***** válasza:

Egy dolgot gondolj végig nagyon-nagyon őszintén. Magadat úgyse csaphatod be. Ezer százalékig biztos vagy abban, hogy ezt a lányt akarod?

Azért kérdezem ezt, mert azt írtad, hogy a kapcsolat elején még nem is voltál annyira oda érte. Ebből számomra az következik, hogy az eltelt idő alatt te, saját magadban mindenféle pozitív tulajdonsággal felruháztad gondolatban ezt a lányt, aki az életben talán egyáltalán nem is ilyen. Ő talán már rájött erre, és ezért viselkedik ilyen furcsán. Ő már tudja, hogy nem olyan, mint amilyennek te látni szeretnéd.

Nem ezt a lányt szereted konkrétan, hanem azt a feltételezett tökéletességet, amit beleképzeltél ebbe a lányba.

Na, erről mi a véleményed?

2012. máj. 1. 18:29
 23/23 Párduc^^ válasza:
Elég hülye vagy bocs....nem lehet valakit megszeretni gépen keresztül h nem ismered vágod? Istenem tiszta szégyen vagy már sorry...ha egyszer is felfogod a szavak súlyát pl: IMÁDOM...akkor rájössz miért is elég hülye ötlet...
2012. máj. 15. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!