Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hülye ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülye ötlet?

Figyelt kérdés
Facebookon ismertem meg egy lányt.Beszélgettünk meg minden,de valamiért már nem szeretne velem dumálni.Arra gondoltam,hogy csinálok egy kamu profilt és azon keresztül össze jövök vele és mikkor találkozunk akkor én leszek ott és elmondom neki,hogy az én voltam.Szerintetek ez bejönne?Tényleg szeretem ezt a lányt és bármit megadnék érte,hogy 1x az életben átölelhessem.

2012. máj. 1. 00:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom. egyik napról a másikra goromba lett és nem akart velem beszélgetni 4-5 napig nem is válaszolt nekem.Aztán megint beszélgettünk 1 hétig és azóta már egyáltalán nem akar velem beszélgetni.Nem tudom mi a baja.Nem mondja meg.Ez most nekem tök gáz.Tökre beleszerettem meg minden és ő ilyen velem. Sok mindenben hasonlítunk.Őt is mindig átverték a fiúk és engem is mindig átcsesztek a csajok vagy hülyét csináltak belőlem.És ez csak 1 a sok közül amiben még hasonlítunk.
2012. máj. 1. 00:26
 12/23 anonim ***** válasza:

Én 1 éve egy 16 éves csajjal voltam így, jópofa a stílusuk sztem :D

Más mint 1 20 évesnek, nekem is nagyon bejött, de talizni nem akart ő sem :|

2012. máj. 1. 00:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom mivel tudnék többet nyújtani,de legalább beszélgetnénk.Annyira hiányzik a társasága.
2012. máj. 1. 00:27
 14/23 anonim ***** válasza:
de még mennyire.
2012. máj. 1. 00:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Milyen volt a stílusa h ennyire hiányzik? Másik csajjal nem pótolható?
2012. máj. 1. 00:35
 16/23 A kérdező kommentje:

Másik csajjal?Nem.Számomra nem.

Amúgy ő ilyen focis stílusú.

Egy csapatnak szurkolunk és a nézeteink is hasonlóak.

2012. máj. 1. 01:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem értem a logikát... Ha unalmas vagy, akkor tuti a kamu profilodon már g*ciizgalmas leszel...
2012. máj. 1. 10:52
 18/23 A kérdező kommentje:

Ott egy másik személyiségbe bújnék és azokról nem beszélnék vele amiben az eredeti profilomban beszéltem vele.

De ha ez nem jó ötlet akkor itt a b terv: A kamu profilommal rábeszélem,hogy adjon még 1 esélyt annak a srácnak meg minden.Persze előtte megérdeklődőm finoman tőle,hogy volt e mostanában udvarlója meg ilyesmi és utána beszélem rá,hogy adjon neki(mármint nekem) még egy esélyt.

2012. máj. 1. 13:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez már jobban hangzik :) Meg ott tudsz érdeklődni saját magadról és ami nem tetszik neki azokon változtatni.
2012. máj. 1. 14:35
 20/23 tetris ***** válasza:

Ez a leány valamiért kiábrándult belőled. Talán írtál neki valami olyat, amitól kivágta nála a biztosítékot. DE az is lehet, hogy megismerkedett valakivel, és emiatt már kevésbé vagy értékes a számára.

HA küldtél képet magadról, lehet, hogy olyan rondának talált, hogy ...

Bármi is történt, ez a hajó sajnos elment. Kár ezen már utólag hülye ötletekkel változtani megpróbálni. Van annyi lány, mint égen a csillag. Válassz egy másikat. De most olyat, aki közelebb lakik hozzád, és elérhető.

2012. máj. 1. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!