Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az osztalyban egy gyonyoru, okos lany. Nagyon tetszik, de nem tudom, hogyan szolitsam le. Segitenetek?
Hány éves vagy? Gondolom 16 vagy alatta... na mind1. Szóval http:\\www.baratnoszerzes.hu
Sajnos csak napi 1 levelet fogsz kapni, abban különböző jó tanácsokkal, de asszem kb. 6 vagy 7 leveled lesz, tehát 1 hét. Itt megtanulhatsz csajozni :D
Szerintem kérd meg, hogy üljön fel veled egy vonatra, és utazzatok el Debrecenbe meg vissza. Mindezt persze úgy, hogy egész úton egy szál kolbászt rágcsáltok, és arról beszélgettek , hogy milyen ku*va jó lenne egy trambulinon ugrálni a veteményesben, miközben bárányt simogattok. Hívd fel arra a figyelmét , hogy a bárányt nehogy sértő szavakkal illesse, mert úgy orrba vered, hogy a takony menetet vág a nyakán. Hazaérkezéskor pedig nehogy megengedd neki, hogy haza menjen! Zavard el hozzátok, és kezdjen el betonozni! Közbe természetesen röhögjél rajta, és ordibált azt, hogy "szórd a sódert te ribanc"! (Ha nem szereti a bárányt akkor zavard el a ge*ibe, rossz ember!)
Örülök, hogy segíthettem.
67/f (egy 67 éves juhász...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!