Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna? Enyhén diszlexiás vagy és van hogy félrebeszélek vagy kihagyok ragokat stb. Szerintetek ez gáz?
Tudom hogy nem tehetek róla. De félek így randizni. Vannak elég furcsa mondataim és gyakran kerülök cikis helyzetben. Olyan is van hogy összekeverek dolgokat pl: jobb vagy a bal... Persze én is jót nevetek magamon ha hülyeséget mondok. Amúgy nem vagyok bulizós típus és szeretek filozofálni. Elég összetett személyiség vagyok és nyílt, vidám lány vagyok.
De néha félek hogy az visszahúz. Erősen próbálok ellene tenni de ha izgulok még rosszabb... :S
Én is ilyen vagyok, már nem foglalkozok vele. Amúgy ha olyan passzban vagyok hogy sokat beszélek, jól érzem magamat elmúlik a dolog.
Miről szoktál filózni?:)
Így az életről :D
Sok minden megfordul a fejemben ha egyedül vagyok.
Ezt jó hallani :)
mondjuk látom hogy még a kérdést is leszartam XD mert "vagyok" akart lenni... pedig esküszöm elolvastam mielőtt rányomtam a kiírás gombra!
Igazából tetszik egy fiú és jól kijövök vele, volt hogy nevettünk a nyelvbotlásaimon, de valahogy mégis elszégyelltem magam... :S pedig általában sosem zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!