Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy próbálkozzak még nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy próbálkozzak még nála?

Figyelt kérdés

17/F vagyok ő 16/L. kb. fél éve ismerkedtünk meg azóta már kétszer megpróbáltam elhivni nyári szünetbe strandra meg máshova is kicsit kikapcsolódni mert azt mondta h sokat dolgozik. ezzel a szöveggel rázott le. Most elhívtam moziba azt mondta utálja a mozit utánna mondtam neki menjünk oda ahova ő akar. Arra azt mondta h nincs kedve sehova menni meg hogy apukája nagyon szigorú és sehova sem engedi. próbálkozzak még nála? ha igen akkor hogy? vagy velem lehet valami baja csak nem mondja meg?

lécci segítsetek

köszi

2009. jún. 22. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglalkozzál vele. Ha nem ad semmilyen jelet feléd, miszerint akarna veled randizni, akkor hagyd. Lesz majd lány, akinek nem fog kelleni "könyörögni" :)

L, 18

2009. jún. 22. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem hagyd ezt a lányt, csak le akar koptatni téged, de nincs benne annyi, hogy megmondja az őszintét.. Hagyd őt, majd biztos jön más, aki megbecsül téged és a figyelmességedet. :)

16,5/L

2009. jún. 22. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!