Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem ér semmit a csajoknál, ha kigyúrom magam, vagy csak az itteni "GYK-s" csajok terjesztik ezt a marhaságot?
Jajj. Azért ilyen fejet ne vágjál hozzá majd, mert akkor tényleg nem ér majd semmit.
:-D
Amúgy jó ha a férfin van egy kis izom, de nem kell túlzásokba esni. Ha neked több önbizalmad lesz ettől, akkor csináld. De ne szedjél bogyókat, mert az impotencia és a kis f@sz, szép testtel sem csábító.
Nesze itt egy link mi az ideális.
kérdező: ami a képen van, az már sztem túlzás :/
Állandóan az járna a fejemben, hogy ha netán mondanék, vagy tennék valami olyat, ami nem tetszik neked, akkor egy legyintéssel képes volnál falhoz kenni, mégha amúgy a világ legjámborabb természetű pasija vagy is xS
a második tagmondatra a válasz IGEN.
hidd el nekem, a GYK-n sok idióta van már bocsánat.
175 cm vagyok és 50 kiló és szépen leoltottak 1 kérdésnél hogy milyen anorexiás vagyok csontkollekció, senkinek sem kellek. nos igen ahhoz képest az utcán megnéznek, az életben megszólítanak.
ezen az oldalon mindenki a vékony pasikat, a dagadt nőket szereti. YEAH. -.- :D
Olyan izomzat, ami a képen a srácon van, nem feltétlen szteroiddal elérhető. Sok munka, és megfelelő táplálkozás. Én csak tudom, mert pl. a párom majdnem így néz ki, talán nincs ennyire leszálkásítva, de ő nem is versenyez. Ő hetente 4-szer jár edzeni, így vezeti le a munkahelyi stresszt és így jobban is tetszik magának. Mindig mondom neki, hogy erősebb már ne legyen, mert a nagyon kigyúrt pasik már nekem is taszítóak.
Szerintem nem az a lényeg, hogy egy férfi izmos-e vagy sem. De ezzel szemben nem is találom hátránynak. Az előző barátom pl. tök "kukac" :-) volt a mostanihoz képest. De normális csajoknál nem az izommennyiség a döntő. A kisugárzás, a benyomás a másikról. Egyszerűen valamiért elcsavarja a fejed és kész.
Szóval egy kisportolt test biztos hogy vonzó, ez a nőkre is igaz. De véleményem szerint nem kell nagy izomtömeget felszedned ahhoz, hogy csajozhass. A "tökéletesen szimmetrikus és arányos test" ahogy írod, szerintem még nem taszítja a csajokat, csak ha túlzásba viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!