Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor miért húzza fel magát a fiú?
Figyelt kérdés
Általában ha elmegyek mellette akkor ránézek,de ha úgy megyek el mellette,hogy nem nézek rá,pedig tudom,hogy ott van,mert már előtte ránéztem,akkor nagyon ideges lesz és elkezdi csapkodni a saját cuccait. Miért borul ki,ha nem nézek rá???2012. ápr. 28. 09:48
1/4 anonim válasza:
:O Most annyira szeretnék veled testet cserélni az egész nap azt a szerencsétlen szívatnám :D
2/4 anonim válasza:
és ez kő neked? egy idegbeteg állat? grat
3/4 anonim válasza:
Beled van esve, nameg imadja a figyelmet, v teszi h milyen "smeker"
4/4 anonim válasza:
Én amikor magammal játszottam először az ő jelenlétében, akkor annyira izgultam, hogy behunytam a szememet, mert máskülönben nem ment volna az egész. Nem bántottam meg vele.
Neki ment úgy is, hogy egész végig engem figyelt, de ez szerintem egyénfüggő.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!