Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a pasim tudtára hogy nyugodtan megfoghatja a mellem?
Figyelt kérdés
Szerintem még fél a reakciótól pedig nekem semmi bajom nem lenne vele. ha kicsit arra vezetem a kezem nem feltűnően arébb húzza.2012. ápr. 27. 22:59
11/14 anonim válasza:
Legközelebb egy "Xopnék" feliratú pólóban menj randira. Szerintem érteni fogja a célzást, hogy szabad fogdosni, nem lesz baj...
12/14 Iuventus ventus válasza:
Vegyél fel egy mélyebb kivágású pólót, és amikor beszélsz vele nyomd ki a melleidet, az sem gond, ha beszéd közben a gesztikulálásod részekén néha néha olyan Pamela Andersonosan a kezeiddel a melleid körül legyeskedsz. Amikor már azt veszed észre, hogy a szemed helyet mást bámul, akkor hagyd abba a beszédet, és csak annyit mondj "csak nyugodtan". Ja és lehetőleg valami olyanról beszélj, ami a számára nem izgalmas/értelmes.
13/14 anonim válasza:
Forogj körülötte sokat, és mindig úgy, hogy megmellezed közben, hogy szokja. Aztán az előbb írt "csak nyugodtan, már nagyon vártam" és egy kis szende mosoly megenyhíti és olvashatjuk a következő kérdést: "A pasim állandóan a mellemet fogdossa, hogyan állítsam le?"
14/14 anonim válasza:
Vedd le a polodat előtte. Ha akkor sem érez késztetést, akkor ott bizony bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!