Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok csaj miért a pasi pénzére hajt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 21:56
2/16 anonim válasza:
Mert szeretik a pénzt:-) és nekik valószínű kevés van.
3/16 A kérdező kommentje:
De ez valóban úgy van, hogy ha valaki csóró akkor az nehezen kap csajt magának, de ha vesz egy verdát, szórja a pénzt rendesen, egyből felfigyelnek rá a csajok. Amugy azért érdekel mert velem is ez igy volt, de nem értem, hisz én semmit nem változtam.
2012. ápr. 27. 22:01
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Bocsáss meg,nem sikerült az első link: [link]
6/16 anonim válasza:
Már magad is válaszoltál a saját kérdésedre... azért mert feltűnő kocsit vesz az illető és szórja a pénzt. Az ilyen roppant vonzó néhány hölgynek.De szerintem ez már a kapcsolat elején is ki lehetne szúrni,hiszen ha addig nem állt szóba az a lány Veled mikor még úgymondd nem voltál felűnő és miután már szórod a pénzt kellesz neki hát na Ő az aki csak arra hajt.Kicsit bonyolultan írtam huhh:-)
7/16 A kérdező kommentje:
ma 22:03
Igazad van hogy két kategóriába lehet sorolni őket, viszont a lányok úgy általánosan inkább nézik hogy a pasi pénzes legyen, ezzel ellentétben a férfiak nem.
2012. ápr. 27. 22:12
8/16 anonim válasza:
Nem mert a férfiak azt nézik h mekkora a csöcse meg h mit tud kirakni a kirakatba.
9/16 anonim válasza:
Akinek olyan pitsa kell az meg is érdemli h csak a pénzét szeressék
10/16 anonim válasza:
Vagy legyen annyi pénze mint nekem,vagy több...de kevesebb inkább ne legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!