Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha 1 csaj magasabb mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamiikaa kérdése:

Baj ha 1 csaj magasabb mint egy pasi?

Figyelt kérdés
Baj ha 1 csaj egy jo 4,5,6 max 7 cm vel magasabb mint a pasi akivel ja'r?Szerintem nem

2012. ápr. 10. 06:04
 1/7 asdface ***** válasza:
87%
Engem tud zavarni,de ha tényleg minden ok, akkor emiatt tuti nem szakítanék vele.
2012. ápr. 10. 06:08
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
sosem járnék alacsonyabb pasival,az a jó mikor fel kell rá nézni,és elveszek a karjaiban... hm :$
2012. ápr. 10. 07:02
 3/7 masturbison válasza:
Engem zavar, de ha téged nem és jó vele tojj rá!
2012. ápr. 10. 07:39
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez megszokas kerdese. mivel altalaban a ferfiak magassabbak ezert a legtobb pasi nala kisebb lannyal jar es forditva. na meg valahol a ferfiassag azt is jelenti hogy erosebb, magassabb lenni a nonel, picit dominansabb is. ha ezt egy ferfi nem erezheti akkor felebredhetnek kisebbrendusegi erzesei.
2012. ápr. 10. 07:50
 5/7 anonim ***** válasza:

háthhh nemtudom...

kövezzetek meg, de én nem járnék tőlem magasabb lánnyal, de még velem egymagasságúval sem.

nemvagyok egy magyas gyerek 178 cm vagyok, de egy csajszi, legyen mr tőlem alacsonyab :P

nekem ez jön be, alacsony, pici, vékony, törékeny lányok! :3

2012. ápr. 10. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nézd meg a Lovely Complex című sorozatot. :D
2012. ápr. 10. 12:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a bizalmat
2012. ápr. 11. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!