Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiment a randizás a divatból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiment a randizás a divatból?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim között szétnézve azt tapasztalom, hogy kb senki nem szokott randizni. De itt mégis olvasom, hogy így randi úgy randi. Mindenki akit ismerek szórakozóhelyen jöttek össze, vagy osztálytársak voltak, stb. De így konkrétan randizni senki nem jár már nálunk. Most akkor hogy van ez? 21/F
2012. ápr. 27. 17:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25 éves hím egyed vagyok
2012. ápr. 27. 17:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi számít randinak. Ma kérdeztem meg egy lányt, hogy nincs-e kedve sulin kívül is találkozni, elmenni fagyizni, sétálni közben beszélgetni, és örömmel elfogadta.
2012. ápr. 27. 18:24
 13/22 anonim ***** válasza:

Igen sajnos kiment a divatból.

Manapság így megy

Első randi csók - kötelező jelleggel ha lesz kapcsolat a dologból ha nem

második találkozó szex, ha lesz valami a dologból ha nem

Harmadik találkozó akkor lekezdhetünk beszélgetni, de csakis a szexről.

2012. ápr. 27. 21:24
 14/22 anonim ***** válasza:
Én is megcsókoltam barátnőmet az első randin és 5 éve együtt vagyunk, az első sor az nem baj, a másik 2 már inkább probléma.
2012. ápr. 27. 21:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Mi elég sokat randizgattunk a párommal, mielőtt összejöttünk. Általában órákig sétáltunk, néha leültünk egy-egy padra, nagyokat nevettünk :) Imádtam azt az időszakot, a sok kedves sms-t :)

Bár sajnos amilyen felgyorsult világban élünk, tényleg egyre jobban kimegy a divatból az ismerkedős fázis, általában az "ugorjunk a közepébe, aztán majd lesz ami lesz" - elv érvényesül...

2012. ápr. 27. 23:14
 16/22 anonim ***** válasza:

Én úgy randiztam a párommal, hogy nem is tudtam, hogy randi. Felfedeztem a várost, mert akkor költöztem oda és ő volt az egyetlen aki velem tartott. Esténként sokat sétáltunk, beszéltünk, melegítette a kezem. De ezekre nem randiként tekintettem.

22/L

2012. ápr. 29. 12:52
 17/22 anonim ***** válasza:

Inkább azért csodálkoztak a lányok, akiket elhívtál, mert meglepődtek a figyelmességen.

Nálunk megvolt ez a randizós, "udvarlós" időszak, kár, hogy nem tartott tovább, de hát felgyorsultak az események vis major.

2012. ápr. 29. 12:56
 18/22 anonim ***** válasza:

Mi egy koli bulin ismerkedtünk meg a párommal, utána rengeteget "összejártunk" csak úgy beszélgetni, mint haverok. Aztán egy következő koli bulin én idegileg kicsit ki voltam, átölelt és azt hiszem utána minden jött magától. Nő létemre beittam mint a gödény, bár nem vagyok rá büszke, de azt hiszem ez az este fordított át mindkettőnkben valamit. Én gyenge voltam, baromira, ő velem foglalkozott egész este, vigyázott rám, józan maradt. Megakart csókolni, de nem hagytam, mert azt hittem csak ki akarja használni a "gyengeségemet". Aztán szépen felkísért a szobámba látott elmosódott sminkkel (nem mintha annyi lett volna rajtam), segített átöltözni pizsiben és a legkevésbé sem éreztem kínosnak, hogy lát egy szál fehérneműben. Befeküdt mellém az ágyba, átölelt, elviselte az irtó kellemes szájszagomat... Úgy 10 percig csak piszéztünk, mire megcsókolt. Utána 3 órán keresztül csak feküdtünk egymás mellett kifliben, egy darabig beszélgettünk, aztán elaludtunk.

Ezután kezdtünk el, úgy ténylegesen randizni. Elmentünk sétálni, fagyizni, moziba, filmet néztünk együtt, stb stb. Lassan egy éve vagyunk együtt, de ha azokon a helyeken járunk, ahol akkor, akkor mindig beindul a nosztalgiázás. Nagyon nagyon jó érzés visszamenni ezekre a helyszínekre és ugyanazt átélni, csak már vigyorogva, kevesebb gyomorgörccsel, nosztalgiázva, hogy mik is történtek itt a kezdetek kezdetén! :)

Egyébként szerintem egy kapcsolat alatt is fontosak a randik. Hogy ne mindig csak otthon találkozzon a két fél, vagy a megszokott helyeken, hanem néha egy séta, egy kirándulás, egy vacsi, ami visz egy kis színt a hétköznapokba. :) 22/L

2012. ápr. 29. 13:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom nekem pont tegnap volt egy randim :D

és semmi kínos csend nem volt, egész nap nevetgéltünk :)

17/L

2012. ápr. 29. 16:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk ahogy olvasom ti már túl vagytok a kamaszkoron, lehet hogy ekkor már nem nagyon szokás... hmm... de szerintem azért jó dolog ez végülis ez igazából csak ismerkedés :D
2012. ápr. 29. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!