Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól érzem? Szerintetek fogadja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem? Szerintetek fogadjam el a meghívást, vagy utasítsam el?

Figyelt kérdés
találkoztam egy lánnyal. egy évvel idősebb nálam. a találkozó jól sikerült szerintem, mert akar újabbat. DE itt jön a hiba. azt mondta, hogy menjek fel hozzá (házit csinálni, de tényleg), és utána megvacsorázunk, összet valami kaját. de ez számomra olyan megalázó...hogy ergo meg akar vacsoráztatni engem, a saját pénzéből, a saját főztjéből :S azt mondtam még meggondolom, de ha igent mondanék, akkor az egyfajta alárendeltségi érzést keltene bennem. ráadásul kuszák a fogaim egy kicsit, emiatt gyűlölöm ha bárki látja ahogy eszem.

2012. ápr. 27. 00:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Így van, zabálj és utána dugd meg. Minden értelmes férfi ezt tenné.
2012. ápr. 27. 00:18
 12/17 anonim ***** válasza:

ebben ne érezz semmi alárendeltséget, figyelmes a kiscsaj, ebben nincs semmi kivetnivaló! az tök jó h valszinű házias is, vagy csak szeret a másikról gondoskodni, ja azért vigyél pici meglepit neki, bár nem tudom milyen szinten vagytok az ismizésbe

nem biztos hogy azért hiv fel hogy szyelni akar egyből, meglátszik hogy pasik avgytok, de kitudja az is benne van a pakliban:)

Mennyi idősek vagytok?:-))

24 l

2012. ápr. 27. 00:41
 13/17 anonim ***** válasza:
*szexelni
2012. ápr. 27. 00:42
 14/17 A kérdező kommentje:
én 21. ő 22. nagyon zavar, hogy idősebb...:\
2012. ápr. 27. 09:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát ahogy elnézem, nemcsak hogy idősebb, te tuti hogy érettebb is.
2012. ápr. 27. 12:22
 16/17 A kérdező kommentje:
én is tudom. éppen ezért "félek tőle".
2012. ápr. 27. 12:25
 17/17 anonim ***** válasza:
most az az egy év..
2012. ápr. 27. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!