Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem? Szerintetek fogadjam el a meghívást, vagy utasítsam el?
Figyelt kérdés
találkoztam egy lánnyal. egy évvel idősebb nálam. a találkozó jól sikerült szerintem, mert akar újabbat. DE itt jön a hiba. azt mondta, hogy menjek fel hozzá (házit csinálni, de tényleg), és utána megvacsorázunk, összet valami kaját. de ez számomra olyan megalázó...hogy ergo meg akar vacsoráztatni engem, a saját pénzéből, a saját főztjéből :S azt mondtam még meggondolom, de ha igent mondanék, akkor az egyfajta alárendeltségi érzést keltene bennem. ráadásul kuszák a fogaim egy kicsit, emiatt gyűlölöm ha bárki látja ahogy eszem.2012. ápr. 27. 00:01
1/17 A kérdező kommentje:
*összeüt
2012. ápr. 27. 00:01
3/17 anonim válasza:
Te hülye vagy... Ez tök kedves tőle:) Te meg itt rinyálsz.
4/17 anonim válasza:
ha dugni akarsz fogadd el... hogy lehet valaki ilyen marha? :O
5/17 A kérdező kommentje:
idősebb nőket nem döntögetek. :D nem érzem magam elégnek hozzá...
2012. ápr. 27. 00:05
6/17 anonim válasza:
te elmeháborodott vagy?
most komolyan.
"itt jön a hiba"
milyen hiba te gyökér?
a lehető legjobban alakul.
7/17 anonim válasza:
te ha bejössz neki akk nem hívna fel a lakására
HÁZICSINÁLÁS MEG KAMU DUGNI AKAR
és szerencsés lehetsz hogy egy idősebb lány a 'szerencsés'
ÉS LEGALÁBB ZABÁLSZ EGY JÓT
8/17 anonim válasza:
megdugod és utána még jól is laksz. ha aludni is maradhatsz, akkor a csaj maga a főnyeremény.
9/17 anonim válasza:
Vigyél szépen egy üveg üdítőt és süteményt,vagy rágcsálnivalót!Ha elhívnak vendégségbe nem illik üres kézzel menni!
Ne érezd megalázónak a vacsoráját:)
10/17 anonim válasza:
Csak szólok, hogy mindig idősebb lesz nálad egy évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!