Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: fontos nektek hogy egy srác bulizni járjon? (úgy értem ha párkapcsolatot akartok attól a fiútól)
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 23:01
1/17 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi ez a misztikus köd, ami körbelengi a bulizást ezen az oldalon... Elvileg oda szórakozni járnak az emberek, ez nem olyan, mint az adó, hogy aki nem fizeti, az rossz ember.
2/17 anonim válasza:
Ha lány lennék biztos nem járnék ilyennel, ki nem jár bulizni manapság komolyan? A kockák és a maguknak valóak, és azok olyanok is...
3/17 anonim válasza:
Második, ez azért nem olyan biztos. Én azért nem járok, mert nem tudom jól érezni magam ilyen helyeken. Jobban szeretek leülni, és beszélgetni a barátaimmal. Erre ezeken a helyeken a hangos zene és a tömeg miatt nincs lehetőség.
4/17 anonim válasza:
Jó, hát alapvetően igazad van, de néha mást is kell csinálni, mint űlni. Mikor akarsz egy kicsit mgőrülni? 80évesen?
5/17 anonim válasza:
Kedves második.Épp azok járnak bulizni akiknek kimerül a szórakozás a részegségről és a zenének nem nevezhető hangok összeségétől.Pláne hogy arra verik magukat még hogy mennyi sört ittak meg stb.Házibulik sokkal többre valók és diszkó nélkül is tudom jól érezni magam ...
6/17 anonim válasza:
Nem tudom, engem ez valahogy nem vonz. Nem tudok mit csinálni egy buliban:D Max csocsozni. Nem akarok kötekedni, vagy megbántani téged, csak zavart az ennyire sarkos vélemény. Attól még, hogy valaki nem jár bulizni, attól még nem lesz egy remete quasimodo :D Csak nincs erre igénye.
8/17 anonim válasza:
Ötödik: Ez meg megint nagyon durva általánosítás. Nagyon sokféle ember jár szórakozni, és, igen rengeteg olyan van köztük, mint amilyeneket leírtál. De nem mindegyik ilyen. Nekem rengeteg barátom jár az egyetemről, és nem így gondolkodnak, mint amit Te leírtál. Csak szeretnek táncolni. Őket ez szórakoztatja, engem nem. Más példa: Engem nagyon leköt a Forma1, más dögunalmasnak találja.
9/17 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem fontos, sőt örülnék is ha nem járna bulizni, mivel én se szeretek :D szívesebben megyek el biliárdozni, csocsózni, vagy tartanék egy baráti összejövetelt, pókerezhetnénk... nekem ez a buli
10/17 A kérdező kommentje:
Na azt Én imádom a Formula1 Go Hamilton! :P :D
2012. ápr. 26. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!