Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin lehet mondani, hogy egy hete szakitott velem a bnőm?
Figyelt kérdés
Nemrég szakitott velem a bnőm, és elég szemét gerinctelen módon, de legalább igy megutáltam, és nem sírok miatta... A lényeg az, hogy ha nemsokára randizok egy lánnyal,és szóba kerülnek a párkapcsolatok, mondhatom neki, hogy egy hete lett vége egy egy éves kapcsolatomnak? Szerintem nem, mert lehet akkor azt hinné, hogy csak búfelejtőnek kell... Vélemények? Előre is köszi a válaszokat.2009. jún. 22. 01:18
1/8 anonim válasza:
Hát ha rákérdez, akkor mondd. Amúgy ne. Mert úgy tűnne, mintha nem lennél még túl rajta..
2/8 anonim válasza:
sztem magadtól nemondjad. mondd inkább azt h nemrég lett vége.
3/8 anonim válasza:
ja sztm se mond. főleg hogy 1 hete meg magadtól ne.
Szerintem nem tenne jót a jövendőbeli kapcsolatodnak
6/8 anonim válasza:
randin nem szabad az exekről beszélni. és is utálom ha ilyenekről beszél egy lány.
7/8 anonim válasza:
Én például kíváncsi szoktam lenni, hogy miért lett vége a pasi előző kapcsolatainak. Fontos infó, mert nem szívesen kezdek olyan hapsival aki megcsalta a barátnőjét, és titkolta ezt. Én nem akarok így járni. meg azért tartom fontosnak, hogy mikor lett vége, hogy számíthatok-e arra, hogy mennyire van még benne az előző emléke. Ez nem ok arra, hogy ne kezdjek kapcsolatot, csak akkor az elején jó tisztázni, hogy ez még nem egy kizárólagos kapcsolat, és hogy majd szól ha azt szeretne...
Magadtól tényleg nem kell elmondani, de ha rákérdez konkrétan, nem jó hazudni, mert később úgyis kiderül és akkor mosogathatod magad amiért hazudtál. :)
30/N
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. én is ugy gondoltam, hogy ha nem nem kérdez rá, akkor természetesen nem mondom, de ha rákérdez, akkor nem hazudok....:D
2009. jún. 24. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!