Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz megmondani msnen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz megmondani msnen ismerkedés közben h csúnyának érzem magam és hogy lehet h ő nem azt látja amilyen egyébként vagyok stb?

Figyelt kérdés
tudom valószínű önbizalom hiányos vagyok, de úgy érzem könnyíteni tudnék a lelkemen ha ő is tudná h mit gondolok magamról őszintén.
2009. jún. 22. 01:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel!

Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg őt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az ő véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha ő szebbnek lát!! :)

2009. jún. 22. 01:14
 2/12 anonim ***** válasza:

Ne mondj ilyen baromságot neki.

Am. fiú vagy vagy lány?

2009. jún. 22. 01:19
 3/12 A kérdező kommentje:

élőben is látott már:)

csak egyszerűen képtelenség elhinni h rámnéz egyáltalán...szal én ezt nem értem. Lehet tényleg rettentes önbizalomhiányban szenvedek:S

Akkor ne mondjak semmi rosszat magamról? Meglepődne rajta, mert van amikor viszont magabiztos vagyok,csak aztán megint nem... na mindegy, nagyon köszi a választ!

2009. jún. 22. 01:21
 4/12 A kérdező kommentje:
16 lány
2009. jún. 22. 01:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lányoknál elég gyakori, hogy csúnyának látják magukat, de fiúknál is sok önbizalomhiányos van. Na én azt hittem, hogy srác vagy és az biztos, hogy akkor semmiképp sem szabad mondanod ilyet, de így, hogy lány vagy se mondj ilyet.
2009. jún. 22. 01:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

semmiképpen se mond h csúnyának érzed magad. valszeg ha jólelvagytok, akkor ő nemlát adnak.

és tilos felhívni az esetleges hibáidat a pasikra. hidd el a felét nemis látják annak, amit te látsz magadon. viszont ha mondod, akkor látják. ésaznemjó. pl nem panaszkodunk narancsbőrre, nem panaszkodunk a kósza szőrszálakra, görbe orra, megúőgy egyáltalán semmire se :D

2009. jún. 22. 01:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, hányszor hallottam csajoktól, hogy, dehát én nem is vagyok olyan szép... Csak azért (eddig azt gondoltam), hogy hallják, hogy a fiú dícséri őket, hogy: De igen, gyönyörű vagy, nagyon tetszel... Ezek szerint néha tényleg ezt gondolják a csajok magukról! Vicces.

Hát, ha csaj vagy, akkor talán jobban megbocsátható ez a dolog, és 1-szer majd eljátszhatod a fiúval ez a "Csúnya vagyok" beszélgetést, de azért ne vidd túlzásba, OK?

És vedd tudomásul, hogy mégsem vagy olyan csúnya, ha már élőben is látott és még mindig tetszel neki!

2009. jún. 22. 01:56
 8/12 A kérdező kommentje:

okés:D még egy kérdés:)

ha később mégis észrevesz valamilyen hibát az sem ciki?

2009. jún. 22. 01:58
 9/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat! kezdek magamhoz térni:)
2009. jún. 22. 01:59
 10/12 anonim válasza:
100%

Nem igazán kellene ezen görcsölni, mert így feszültnek fogod érezni magad a társaságában és esetleg majd Ö meg azt fogja hinni, hogy vele nem stimmel valami. Ha szerelem lesz a dologból, nem fog tudomást venni a (szerinted) hibáidról. Ha csak szexet akar megeshet, hogy beszól valami kellemetlennek hangzót, ez esetben mutasd meg neki a kijáratot.

Senki sem született tökéletesnek, több mint valószínü, hogy neki is van takargatni valója. Nekem is van. Mégis már 6 éve vagyok együtt a barátnömmel. ;-)

2009. jún. 22. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!