Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, randiznátok egy angyalarcú fiúval?

Figyelt kérdés
Teljesen normális átlagos 7köznapi fiú,akinek olyan arca van mint egy angyalnak, ilyennek született...^^

2012. ápr. 25. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

és szerény is.....

De amúgy igen.

2012. ápr. 25. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

sajnálom egyáltalán nem tudom elképzelni milyen lehet egy férfi angyal arccal !

jah hogy te még csak fiúcska vagy... akkor sem tudom elképzelni... milyen az gyerekes, jóllakott óvodás arc? az oké hogy szárnyak meg tollak, de az arc????

2012. ápr. 25. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Egómanó rulez. Mondd csak te angyali szerzet mégis ki motyogta a fülecskédbe, hogy neked angyal arcod van? Fogadjunk,te sem vagy szebb csak egy fokkal az ördögnél ;)
2012. ápr. 25. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
AZ angyalok nemtelenek. Tehát neked uniszex arcod van? Az tényleg "vonzó" lehet.... :D
2012. ápr. 25. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

Angyalarcú? Mint Uriel a Supernaturalból? xD

Jólvan na... ha olyan az arca, mint -maradjunk a Supernaturalnál- Castielnek, akkor igen :D

2012. ápr. 25. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Az angyalarcú az olyan, mint a reneszánsz festményeken? Egy kerek fejű, pufók kisgyerek arca nem túl vonzó sajnos.

Inkább a jóképű, sármos, férfias férfiak jönnek be...

21/L

2012. ápr. 25. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
az angyalarc nem azt jelenti,hogy pufók,hanem gyönyörű arc..lány vagyok,és van egy angyalarcú barátnőm,szuper gyönyorű ,a fiúknál is gondolom így van..és igen,járnék veled,de azért szerényebben fiú!
2012. ápr. 25. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ilyennel lehet. De amúgy a rossz fiúkat szeretik szal ha rossz angyal vagy... vágod?:P

F18

2012. ápr. 25. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Angyalarcú XD

Ezen besírtam :)

Amúgy az milyen?

Olyan baba arc? mert az angyalokat gyakran kisbabaként ábrázolják ;)

De ha sötét angyal vagy (mint ahogy az előttem lévő is említette) több az esélyed a lányoknál :)

Szóval föl a bőrdzsekit, bakancsot, felzselézett haj, sármos mosoly, hűvös tekintet és nyert ügyed van ;)

2012. ápr. 25. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!