Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ennek a lényege? Fiúk válaszoljanak lehetőleg
Figyelt kérdés
2 fiú viccelődik (A és B) 2 másik fiúról (C és D)
A. C-t minek nézed?
B. Mi?
A: K..rvának nézed?
B: Micsoda?!
A: akkor miért akarod úgy megd...gni, mint egy k..-t? Hát hadd mondjak valamit neked. C nem akarja, hogy Mr.D-n kívül más d..gja meg.
B: nem tettem, nem kellene??!
Kb iylesmi...
Vajon itt az a vicc lényege,hogy D-nek tetszik 1 lány,és utána megtetszett C-nek is és D kiosztotta C-t és ezen nevet a másik két fiú???
Remélem értitek,légyszi segítsetek
2012. ápr. 24. 21:29
2/9 anonim válasza:
te itt 4 fiuról beszéltél. Hogy jön itt lány a képbe?? Amugy tök zagyvának tűnik az egész.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi első válaszoló az értelmes választ, az előzmények alapján tényleg B agyára megy a társaságnak a viselkedésével,főleg D-nek. Viszont mégis szerinted mi lehet a vicc alapja?Minden viccnek van vlaami alaptörténete
2012. ápr. 24. 21:37
4/9 A kérdező kommentje:
Második válaszoló,tudom,hogy nehezn érthető,azért kérek segítséget itt.Nem voltam ott a beszélgetésnél,csak tudok 1-2 dolgot,pl. hogy D-nek tetszik 1 lány,akivel még nem jött össze,és C-nek is tetszik az a lány.
2012. ápr. 24. 21:38
5/9 anonim válasza:
Most tényleg 4 búzáról van szó? Undorító...
6/9 anonim válasza:
Kérdező, te egy igazi hülye vagy!
7/9 anonim válasza:
Szerintem D-nek és A-nak közös a véleménye a C-ről, aki úgy gondolom hogy homoszexuális, B viszont biszexuális, ebből adódóan B-nek bejön A is és D, de neki tetszik egy E is aki egy ismeretlen lány. C viszont szeretne testi aktust létrehozni A val mert neki nincs most párkapcsolata.
9/9 anonim válasza:
b*zd meg te tirpák, ez a ponyvaregény című filmből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!