Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van a csajoknál? Lehetőleg nők válaszoljanak!
Figyelt kérdés
Mennyi esélye van annak a férfinak akinek össz tömege átlag 104kg (+20-25 kiló felesleg), és fogyás érdekében kondiba jár?2010. szept. 2. 23:15
1/15 anonim válasza:
Egy 100kilós csajnál épp elég.
2/15 anonim válasza:
2 esélye. egyik az igen, másik a nem.
3/15 anonim válasza:
sok esélye van
miután lefogyott 20-25 kg-t
5/15 anonim válasza:
Kb. 14,37%. Nagyjabol 100 csajbol ennyinek jon be az ilyen tipusu ember...
6/15 anonim válasza:
Vanank lányok akik a mackósabb férfiakat szeretik!
Nem mindig az a lényeg, hogy mekkora vagy, hanem, hogy mit tudsz előadni egy lánynak!
Megtalálod a hozzád illőt nyugi!
7/15 anonim válasza:
ha kondiba jár és diétázik, akkor majd több csajnál lesz esélye úgy 2-3 hónap múlva, de most is van, csak bizonyára kevesebbnél
8/15 anonim válasza:
Na, akkor én is nekiállok fogyni.
9/15 anonim válasza:
"kondi" az izmosit, elobb talan "kocogni" kellene, ha komolyan leszeretnel tenni 20 kg-ot.
Aztan pedig tobbet inni, es kevesebbet enni!
10/15 ness04 válasza:
ez nem azon múlik h mekkora a testsúlyod hanem h milyen vagy belül. jó persze h megnézi egy nő h milyen az alakod de télleg nem az a lényeg mindig
láttam már én is olyan párt h a pasi volt vagy 130kg a nője meg egy igazi bombázó szval... ugyh csak hajrá kergesd a lányokat :D és sok sikert a fogyáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!