Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt csinálni (netes ismerkedés)?
Figyelt kérdés
Van olyan, aki próbálta a netes ismerkedést (gondolom vannak egy páran)és úgy hozta a sors, hogy egyszerre több fiúval/lánnyal vette fel a kapcsolatot? Itt arra gondolok, hogy levelezés, meg találkozás. A lényeg azon van, hogy egyszerre. Meddig lehet ez párhuzamosan csinálni, úgy hogy ne áltasd egyiket se sokáig? Mert mi van, ha mindkettő ugyanolyan szimpatikus meg hasonlók. Szerintem néhány levélből, vagy egy taliból nem biztos hogy kiderül, így csak kell több alkalom.
Tehát volt már valaki ilyen szituban?
2012. ápr. 24. 21:13
1/6 anonim válasza:
egy találkozó még nem gáz, de egy alkalom után el tudod dönteni, mit akarsz, általában. egynél röbbször nem futott nekem 2 ember párhuzamosan. bár a netes ismerkedés önmagában fos.
2/6 anonim válasza:
persze,volt hogy egy héten volt több randim is...egyiknek sem ígértem semmit!
3/6 anonim válasza:
Nekem soha nem futott 2 egyszerre.1-2levélváltás,ha szimpi volt,rögtön telefonbeszélgetés,és ha ez is fasza volt,másnap randi.Ott meg egyből eldőlt minden.Ha okés volt,mással nem találkoztam.
4/6 anonim válasza:
egy találkozás után sztem ki kell hogy derüljön, beszélgetni még szabad több emberrel, szerintem legalábbis.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Azért kérdeztem, mert eddig még nem voltam ilyen helyzetben.
2012. ápr. 24. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!