Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak ilyen félénk lányok?
Figyelt kérdés
Különös dolgot tapasztaltam a közelmúltban. Felvett egy lány, de nem tudtam, ki az, mert nem jelölt be, így utána kellett keresnem iwiwen msn cím alapján. Egyszer írt két sort, hogy "szia", "remélem tudunk majd beszélni", és lelépett. Hetente ha volt fent fél órát, de soha nem írt. Én írtam neki többször is, de nem válaszolt. Ezt egy párszor eljátszotta, nem tudtam vele beszélni. Elhatároztam, hogy felveszem egy másik címemen, álnéven. Ekkor már válaszolt. Elkezdtem magamról kérdezgetni, mintha a haverom lennék. Mondta, hogy azért vett fel, mert helyesnek tart, csak sajnos még nem tudtunk beszélni... WTF? Csomószor írtam, nem válaszolt, másik címemre meg ír. Most akkor hogy is van ez? Felvett, és visszarettent tőlem? Véleményem szerint, ha valaki akar a másiktól valamit, akkor kezdeményeznie kell, de ahhoz szóba is kéne elegyedni a másik féllel, valami úton-módon.2009. jún. 21. 20:52
1/2 anonim válasza:
Létezik ilyen, kezdeményezz te ha tetszik. Te már tudod, hogy ő mit akar, szóval te nem kételkedhetsz, de ő még félhet a visszautasítástól.
2/2 anonim válasza:
Hm.. :/ velem is volt ilyen..énis felvetem egyszer egy pasit csak mert tetszett.. mikor rámirt én hülye vissza se mertem irni. :S egyszerűen annyira leblokoltam! féltem is ha nem tetszek neki vagy ez vagy az ... lehet h fél és ahogy mondtad is lehet az is h "visszarettent".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!