Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudjam meg, hogy akar e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudjam meg, hogy akar e tölem valamit?

Figyelt kérdés

25éves fiu vok kb egy éve ismetem meg egy internetes játékban azota meghivott iwiwre meg msnre mivel tudtam h van pasija nem is igazán akartam ugy foglalkozni vele csak anyi h jol elvoltunk játékba meg msnen nemrég elhidegült a pasijátol nagyon és össze akar jönni mással mindent elmesél ezzel kapcsolatba és nem tudom h bejövök e neki vagy csak baráti alapon meséli el de nekem nagyon teccik a lányka jo rég ota és nem akarom kockáztatni h baráti viszony is meg szünjön ha elmondom h mi a szitu

ja és még elég félénk is vagyok ráadásul:(

2009. jún. 21. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
WoW az a játék?XD
2009. jún. 21. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:
stimt :D
2009. jún. 21. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

A vesszőt ismered,mint írásjelet?Osztálytársam is így ír,csak ő 12,és nem 25...Mindegy,nem ezt kérted,de bocsi,nem tudtam megállni,jöhet a lepontozás...

Szerintem ha ezeket elmondja neked,lehet belőle valami.Csak azt jó lenne tudni,hogy ezzel a pasijával nagyon szerették egymást,sokáig voltak együtt,mert ha igen,akkor sajnos várnod kell,merthogy nyilván egy komoly kapcsolat után nem mászhatsz rá a lányra,tudniillik mi elég érzékeny lények vagyunk:D(Legyen az huszonéves nő,vagy 12 éves "kiscsaj":D)Így egy komoly járás után kell szerintem minimum egy hónap,míg teljesen túl lesz rajta,sőt,lehet,hogy még azután se.

Próbálj te lenni számára megértő barát,aki segít a gondjain,meghallgatja.Próbálj egy kicsit közeledni,de ne nagyon,és hogyha ő is akar valamit,akkor érezni fogod,hogy nem hárítja el.:)Sok szerencsét!

2009. jún. 21. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:

a , ismerem bár megszokás néha nagyúr és kihagyom :)

6éves kapcsolat volt és 22éves a leányka

beszélgetéseinkből tudva most is ismerkedik valakivel pasit keresvén és erröl is tudok minden fejleményt.

2009. jún. 21. 21:18
 5/7 A kérdező kommentje:
és köszi a tippet :)
2009. jún. 21. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:

szívesen:))

Most is ismerkedik valakivel?Akkor elég hamar túl volt rajta,de ezt nem hinném,egy 6 éves kapcsolatot nem lehet ilyen könnyen elfelejteni,még akkor ia,ha a vége felé megromlott a viszonyuk....A másik lehetőség az,hogy féltékennyé akar tenni,és azért mondja,de ez nem biztos,nem tudom.Szerintem maradj annál,hogy próbálj közeledni,és szűrd le a reagálásából,hogy ő mit szeretne.Viszont ha úgy érzed,hogy neki elég a barátság,akkor inkább hagyd,mert tényleg csak megrontaná ezt a jó kapcsolatot.

2009. jún. 22. 10:23
 7/7 A kérdező kommentje:

hát sajna valszeg barátságról van szó :(

tegnap vol egy szitu ,miközbe a lényeg az volt h valakivel össze veszett.

kibeszéltük ,majd a vége felé mondtam h veled elég nehéz össze veszni, legalábbis nemkem még nem sikerült pedig volt pár szitu

erre jött is a válasz : hogy te az egyik legjobb barátom vagy és veled nem vesznék össze még akkorse ha a pasim cikized

erre volt is példa :D (a jelenlegi jelöltröl van szó kb orákig cikiztem miután láttam róla képet)

ugy h aszem marad a baráti kapcsolat :( :)

2009. jún. 22. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!