Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudjam meg, hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudjam meg, hogy tényleg tetszek-e neki és szeretne-e tőlem többet?

Figyelt kérdés
Pár hete új munkahelyre kerültem, és van ott egy nagyon jó pasi, aki ráadásul tök jó fej, és b.nője sincs. Már észrevettem, hogy többször néz engem, meg odajön hozzám beszélgetni, amikor egyedül vagyok az irodában. Azt hiszem teljesen belezúgtam. A gond az az, hogy én nem vagyok egy kezdeményező típus, és úgy hallottam, hogy ő sem az. Ha kezdeményeznék is, akkor mi van ha visszautasít? Utána nem tudnék hetekig bemenni a céghez :S Hogy derítsem ki, hogy tényleg tetszek-e neki, vagy csak egy új munkatársat lát bennem? Vagy ebben a szituációban, hogy alakulhatna ki vmi? Nem beszéltem erről a cégénél senkivel, mert még nem kerültem senkivel ilyen bizalmi kapcsolatba, és nem szeretném hogy rólam beszéljenek. Segíítsetek
2009. márc. 13. 09:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A mondás szerint aki mer az nyer. Hívd meg valahova vagy hivasd meg Te magadat és akkor esetleg meglátod. De ha mindketten csak várni fogtok mert nem mer egyikőtök sem kezdeményezni akkor 100%, hogy semmi sem lesz belőle.
2009. márc. 13. 10:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kérdzed, meg hogy ebédidőben nem tartana-e veled, vagy munka után nem ültök-e be valahova egy sörre/kávéra/teára.

Ez teljesen elfogadható kezdeményezsé egy nőtől, sőt, a fárfiaknak imponál is.

Ha meg visszautasít, nem lesz kellemetlen, csak kapsz egy választ és utána sima kollégaként tudod majd kezelni.

Lépj.

2009. márc. 13. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!