Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Mit néztek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mit néztek meg egy csajon, úgy igazán?

Figyelt kérdés
Fontos nektek, hogy vékony/molett legyen, vagy nagyok legyenek a mellei és egyéb?
2009. jún. 21. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Arc, mell, fenék, derék, lábak, csípő. Első körben ezek a fontosak.
2009. jún. 21. 20:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ma jól megnéztem volt kolléganőmet, arcát, mozdulatát, száját és iszonyúan kívántam a csókját.

Se nem vékony se nem molett.

2009. jún. 21. 20:50
 3/14 anonim ***** válasza:
2009. jún. 21. 20:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
ilyen sorrendben : Arc, nyak, váll, mell, has, derék, csípő, láb, test egészében, arc, arc , arc. És igen fontosak a mozdulatok ..
2009. jún. 21. 21:03
 5/14 anonim ***** válasza:
arc, főleg mosoly, popsi, ne legyen sok túlsúlya de sovány se legyen, többi nem számít :)
2009. jún. 21. 21:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem: arc, haj, csípő, láb, fenék... 20/F
2009. jún. 21. 21:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Úgy mindet, az összhangot:) Arc, haj, csípő, mell, fenék. a sorrend nem biztos hogy jó, de ezeket általában.
2009. jún. 22. 08:21
 8/14 anonim válasza:
cici :$
2010. aug. 4. 00:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Lássuk csak.. általában a colmbokkal kezdek, onnan a mellekre tévedek, ha ezek is átmentek a vizsgán meglesem kinek vannak ilyen szép idomai (arc) általában itt buknak meg a lányok, (hihhetetlen de üres az arca mindenkinek vagy az undor és az unalom vegyes keveréke van rá kiülve...milyen ez a világ:D:D)

Ha azis szép megnézem a mozgását, fenekét, hasát, lágyékrészt, és ha ezek is szépek körbenézek hogy kit kell elverni hogy flörtölhessek vele.

Aztán miután rádöbbenek hogy ha odamennék elrontanám a romantikus hangulatot, más alkalmam meg nemigen van az utcán szóba elegyedni, szidom magam meg minden más szembejövőt hogy nem egy holdfényes kertben találkoztam vele kettesben, és továbbmegyek XDD

2010. aug. 4. 00:33
 10/14 anonim ***** válasza:

Nézzenek oda a paramétereket lehagytam:D

a legideálisabb amikor egy lány se nem molett se nem vékony:D:D valahol a kettő között, talán a telt kifejezés illene erre de sajnos ma már ezt is a kövérebb emberekre használják úgyhogy nem tudom mi lehetne erre a jó szó. Legyen rajta mit felfedezni, de ne lógjon ki a ruhából:D

(és erre nem a bő ruha a megoldás xDDDD)

Hm, hát a mell igazán típushoz kapcsolódik, a nagy mell szerintem a szexis de valakin vadítóan áll a kisebb mell is:P Nagy mell alatt nem tőgyeket értek, az undorító:D:D

A lényeg hogy semmit nem szabad túlzásba vinni sem ezt sem azt, a fiuk szeretik a kiegyensúlyozottságot:D

meg asszem mindenki xD

2010. aug. 4. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!