Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat ez a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat ez a pasi?

Figyelt kérdés
van egy srác akivel nemrég ismerkedtem meg és állitolag van barátnője :/ de mégis eddig minden nap rámirt facebook meg smst küld....hogy talizzunk és hogy jo lenne együtt aludni..de ma már nem is keresett....szal nemtudom eldönteni mit akarhat :( csak az a baj,hogy nagyon odavagyok érte :/
2012. ápr. 23. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát be akarja tenni a lompost, mi mást akarhatna.
2012. ápr. 23. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
mit mit nagyokos...jól megb@szni, azt akarhat. b@szod...erre nekünk kell ráébreszteni???
 3/8 anonim ***** válasza:
látja, hogy oda vagy érte, ezért vállal be a barátnője mellett
 4/8 A kérdező kommentje:
:(
2012. ápr. 23. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:
nyugi nekem is volt már ilyen majd elmúlik az odalevésed :)
2012. ápr. 23. 22:20
 6/8 A kérdező kommentje:
ja....lehet
2012. ápr. 23. 22:21
 7/8 anonim válasza:
Szerintem ez a fiú biztosan szerelmes beléd, biztos forrásból tudom, hogy a barátnője már nem érdekli, már csak megszokásból van vele. Mindössze egy romantikus estét szeretne veled tölteni, miközben nézhet téged, amikor alszol. Utána persze (kis idővel, mert nagyon imád téged) meg szeretné kérni a kezed... Csak sajnos nem mer túlzottan lépni, mert nagyon félénk.
2012. ápr. 23. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:
dugni akart, atán talált másikat. ócska kis céda vagy
2012. ápr. 24. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!