Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire véljem ezt? Le akar rázni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt? Le akar rázni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kéne egy kis segítség, mert most teljesen össze vagyok zavarodva... :S

A hetekben felvettem egy csajt MSN-re a suliból, én 11-es vagyok, ő 9-es. Tök jól elbeszélgettünk, néha órákig is írogattunk, aztán egyik nap megkérdeztem, van-e barátja. Azt mondta, nincs. Gondoltam, hogy akkor már el kéne hívni, két nap múlva meg is tettem, de akkor mit mond? "Bocsi de csak barátilag találkozhatunk mert van pasim". Mondtam, hogy két napja még nem volt neki, és inkább mondja meg az igazat, hogy nem jövök be neki, de erre ő hogy ma jött össze az exével. Ezzel a legkönnyebb takarózni. De akkor meg miért mondja azt hogy találkozhatunk barátilag? Na mindegy, akkor találkozzunk, mondtam neki. Kérdeztem, jó-e a hétfő. Nem jó, mert neki "9 órája van és anyu nem biztos hogy visszaengedne". Jah, aki minden hétvégén a diszkóban tengeti az éjszakáit 15 évesen, az ne állítsa már be ilyen konzervatívnak a szüleit. Rákérdeztem a keddre is, akkor meg tánca van. Több mondvacsinált kifogásra nem voltam kíváncsi, na meg ő is lelépett este 9-kor, 5 perc beszélgetés után, mert "fáradt" volt, különben meg mindennap 22 óra utánig van fent... Szerdán mégis kíváncsi lettem, hogy ráér-e, ráírtam, erre mi fogad? "csá", "most nem ér rá". Ügyes trükk, na. Meg a másik, hogy mindig is én írtam rá, egyszer se volt még olyan, hogy ő kezdeményezte volna a beszélgetést. Szerintetek? Reménytelen?

2009. jún. 21. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az igaz, hogy volt is szünet a pasijával, és abban a hézagban keresett meg téged. De azóta újra egymásra találtak, te pedig teher lettél. Bár a randira hívással nem kellett volna várnod két napot, de akkor meg úgyis lemondta volna, szóval nemezen múlt. Viszont úgyis egy suliba jártok, szünetekben nem tudtok összefutni?

24/F

2009. jún. 21. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:

asszem az.reménytelen.

Vagy azt várja h bókolj neki,mert élvezi,és ezzel h lekezelő lhet h azt hiszi h majd mégjobban akarod...

hallotta már ilyenről...

15/L

2009. jún. 21. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem jössz be neki szinte tuti!

Ennyi lerázo szöveg és nem is érdeklödik irántad akkor nem érdekled.

2009. jún. 21. 19:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy tudnánk-e találkozni... Az a helyzet, hogy kicsit kiábrándultam belőle. A legutóbbi "akciója", a "nem ér rá", meg a többi kicsit kiborított.
2009. jún. 21. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Jah, csak azt nem értem, hogy akkor miért tudtunk olyan jókat dumálni :S Volt már dolgom olyan lánnyal is, aki csak félszavakat lökött oda az én litániáimra, vagy max egy smiley-t. Ez rosszul tud esni. De vele jól elbeszélgettem.

Mindegy, ha szerintetek is úgy tűnik, h reménytelen, akkor hagyon, keresek mást, akit talán érdeklek.

2009. jún. 21. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy jót tudsz vele dumálni de ha nem akar veled talizni meg ennyi kifogás már komolyan nem véletlen...
2009. jún. 21. 19:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké, akkor nekiállok tovább keresgélni. Elvégre 18 évesen ideje lenne végre egy barátnőnek... :S
2009. jún. 21. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!