Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nőknek nem tetszik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek nem tetszik, hogy újabban sok férfi neten akar ismerkedni, akkor miért nem könnyítik meg az élő változatát?

Figyelt kérdés

Annyiszor olvastam már itt az oldalon a csajok panaszát, hogy újabban már egyre többen vannak az online próbálkozók és egyre kevesebben azok, akik élőben is oda mernek menni.

De most őszintén, mit akarnak? A mai nők jó része olyan zárt, mint egy páncélszekrény. szemkontaktust kerülnek, megszólításra bizalmatlanul, gyakran ellenségesen reagálnak.

Az ismerősi kör gyakran nem járható út, meglehetősen korlátozott és még az sem biztos, hogy a kölcsönösen szabad emberek bejönnének egymásnak.

Ha viszont tényleg szeretnék a nők is, hogy valaki megszólítsa őket, akkor olyan nagy fáradtság lenne, hogy egy kis életet vigyenek az arcukba, viszonozzák a szemezést és kedvesen beszéljenek a férfiakkal, akik meg merik egyáltalán szólítani őket?

2012. ápr. 23. 20:51
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

"A neten ismerkedéssel nincs bajom, ha például facebookon történik, de csak akkor, ha nem teljesen idegenben ír rám a fiú, hanem legalább egyszer beszéltünk előtte pár szót. A társkeresőn egyszer fenn voltam, de nem válaszoltam senkinek, annyira béna volt. Ott nem ártatlan barátkozásnak indul a dolog, hanem egyből kapcsolatot akar mindenki és ez így nem működik szerintem."

Ezért van sok fiú nagyon nehéz helyzetben. Mármint akik zárkózottabbak, ritkán találkoznak új emberekkel. Plusz, ha új környezetbe kerül valaki, az sem lehet könnyű neki.

Nem elelend írom, csak tájékoztatásképpen.

2012. ápr. 24. 11:48
 22/23 anonim ***** válasza:

"Azért ti sem vagytok egyszerűek, valljuk be"

Egyszerüek vagyunk de különbözőek.Van aki szeret vadászni és nem szereti ha a csaj nem tanusit ellenállást és van aki nem vadászni szeret hanem ismerkedni és úgy kerülni kapcsolatba, az ilyen ember nem szereti a játékokat,sok ellenállást.A gond ott van hogy nem tudjuk ránézésre melyik milyen.Sajnálom azokat a lányokat akik próbálkoznak és a srác beképzeli magát és csúnyán viselkedik velük, együttérzek ezekkel a lányokkal.Egyedüli dolog amit tehetek az érdekükben az az, hogy én nem fogok igy viselkedni velük.

A többi lány amelyik elvárja, hogy a sültgalambot a szájába tegyék és megrágják helyettük, azokat nem kell biztatni arra hogy viselkedésük helyes.Amúgy csajozás téren azt hiszem, hogy vagy szerencsére bizom a dolgot, sorsra,véletlenre vagy bevetem a pua,pickup artist cuccokat(a nő olyan mint egy lakat, ha megtalalod a kulcsot, megnyilik neked) pedig én jobban szeretném hogy olyan legyen mint egy kiegyensúlyozott ember, ha beszélsz vele és barátkoztok, kialakulhatna egy szép szeretetre épülő kapcsolat.

2012. ápr. 24. 11:56
 23/23 A kérdező kommentje:
"Nem ellened"
2012. ápr. 24. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!