Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miután összeismerkedtek egy fiúval aki tetszik (pl egy buliban) utána hogy viselkedtek vele?
Figyelt kérdés
Van olyan, hogy direkt kicsit elutasítóak, szűkszavúak vagytok, és elvárjátok, hogy jobban teperjen? Vagy pedig teljesen nyitottan, bőszavúan beszélgettek?2012. ápr. 23. 16:11
12/19 A kérdező kommentje:
akkor sem hiszem, normális csaj, nem az a részegedős fajta
2012. ápr. 23. 16:55
14/19 A kérdező kommentje:
nem akarok nyomulósnak tűnni, meg aztán nem is ismerem még annyira nem kérdezhetem meg, hogy "te mi bajod lett hirtelen velem?"
2012. ápr. 23. 17:06
15/19 anonim válasza:
Buliban.... nincs több kérdésem.
16/19 A kérdező kommentje:
Egyetemi buli, tele normális emberekkel, és normális csajokkal. Ne is legyen több kérdésed.
2012. ápr. 23. 21:00
17/19 anonim válasza:
Én sem értem mi a gond, fentebb én is egyetemi buliról meséltem.
Nem értem miért baj, ha az ember nem a négy fal között ül.
18/19 LexixD válasza:
Ha tetszesz neki nem fog jelentkezni:P talán azt várja, hogy te keresd meg őt:)
19/19 A kérdező kommentje:
megkerestem de teljesen passzív volt, mintha nem akarna beszélgetni
2012. ápr. 27. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!