Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen lánynak, hogy lehet beadagolni, hogy tetszik nekem és többet szeretnék?
Figyelt kérdés
A lány picivel fiatalabb tőlem. (2 évvel) Azt vettem észre, hogy sokszor néz engem és össze is akadt a tekintetünk, de nem egy suliba járunk csak reggelente a buszon szoktam látni, meg mivel nem lakik messze párszor összefutottam már vele az utcán. De pl. mikor szórakozóhelyen futottunk össze akkor rám köszönt. Ezek után úgy gondoltam, hogy lépek és egy haverom ismerte aki megmondta a nevét így bejelöltem csak úgy fb-n. Sajnos miután bejelöltem sikerült tüdőgyulladást kapni szóval nem igazán mozdultam ki itthonról majdnem 3 hétig. Azt terveztem, hogy megszólítom legközelebb miután bejelöltem (csak azért, hogy tudja a nevem) de nem jött össze mivel lebetegedtem, gondoltam meggyógyulok megszólítom, de nem bírtam ki így egy hete ráírtam fb-n. Nagyon aranyosan válaszolt és nagyon rendes volt végig (azóta kb 4 szer beszéltünk, de mindig én kerestem őt! és ez nekem furcsa, hogy mindig én keresem kezdem magam rosszul érezni mintha zaklatnám). Élőben akarok vele végre beszélni, de ma reggel nem láttam... Szerintetek, hogy érdemes rávezetni a témára? Őszintén már kezd rossz érzésem lenni amiatt, hogy nem keres és mintha vak vágányra tévedtem volna! És még 1 kérdés: Hiba volt ráírni???2012. ápr. 23. 14:52
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem volt hiba :) jó tetted a lányok szeretik, ha a pasik kezdeményeznek, ha nem tőmondatokban válaszol és látod, hogy ő is érdeklődik akkor nyugodtan ráírhatsz még párszor :) aztán ha később összefuttok megint beszélgettek és elhívod valahova :D
2/10 A kérdező kommentje:
Csak zavar ez, hogy interneten beszéltünk először... nem tőmondatokban válaszolt.... hanem normálisan :) Élőbe szerettem volna az egészet lebonyolítani... nem mondtam neki, hogy beteg voltam...
2012. ápr. 23. 15:01
3/10 anonim válasza:
szerintem semmi gáz nincsen ebben :) ne parázz :D ha legközelebb taliztok majd beszéltek élőben is :)
4/10 A kérdező kommentje:
Rendben, de hogy adagoljam be neki, hogy tetszik nekem????
2012. ápr. 23. 15:10
5/10 anonim válasza:
Szerintem ezt ezek után már nem kell "beadagolni" hogy tetszik neked! Úgyis keresni fogjátok egymás társaságát és közben alakulni fognak a dolgok. Vagy nem értem, hogy most hogy érted ezt a beadagolós témát? Nyilván nem "csak " beszélgetni fogtok 5 km-ről egymással, hanem majd a biológia is közbe fog szólni...
6/10 tetris válasza:
Hogy lehetsz ennyire kuka? Ez a lány már legalább kismilliószor jelezte neked, hogy szabad a pálya, és szivesen fogadná a közeledésedet. Mégis mi kéne még? Adja írásba?
Máris vedd a telcsit, és hívd randira, mert még valaki lecsap rá, mielőtt te összeszeded a bátorságodat!
7/10 A kérdező kommentje:
Épp ezt kérdeztm, hogy hívjam randira? :D Mint mondtam meg akarom szólítani basszus élőbe... csak a rohadt betegség miatt itthon kellet döglenem és nem volt más lehetőségem csak a nyomorék face....
Számát még nem tudom... és olyan dolgokról még nem beszélgettünk... épp azért előtte élőben akarok vele...
2012. ápr. 23. 15:26
8/10 tetris válasza:
Azt írtad, hogy a szórakozóhelyen egy haverod ismerte, aki bemutatott neki. Tőle nem lehetne elkérni a telefonszámát?
9/10 anonim válasza:
Te és mi lenne ha esetleg rá írnál most face-n hogy szeretnél vele találkozni és hogy ráér-e most vagy a napokban, mert hogy jó lenne együtt lógni egy kicsit ha persze ő is ráér. Na ennyi. És akkor már is találkozhatsz vele élőben is. És még a számát sem kell elkérned, max majd ma elkéred face-n!?
10/10 A kérdező kommentje:
8 as... a szórakozóhelyen cska mondta a abrátom, hogy hogy hívják! Nem ő mutatott be neki! aztán ott később találkoztam a csajjal és rám köszönt!!!
2012. ápr. 23. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!