Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "lehet az enyém"? (bővebben)
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú, de élőben csak ritkán látom és bejelöltem Facebookon, ami elég nevetséges. Ezért szeretnék vele élőben is találkozni, de nem ismerem mit írjak neki? Csak nem törhetek rá rögtön hogy találkozzunk.. ááá segítsetek :D nagyon tetszik és nem akarok idegesítő nyomulós lenni,, de ő nemfog írni mert azt se tudja ki vagyok:( :DD2012. ápr. 23. 15:32
1/3 anonim válasza:
Honnan veszed,hogy nem fog írni?Kérdezd meg hogy nincs-e kedve meginni veled egy kávét?Ha tolakodásnak veszi, vagy nem érdekled akkor úgy sem fog válaszolni és akkor tudod,hogy mi a szitu!Te mennyi idős vagy?És ő?
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet , hogyha megismerne írna, de most csak egy vagyok a sok közül aki ráhajt.. Én 16 , Ő nemrég lett 18
2012. ápr. 23. 15:41
3/3 anonim válasza:
köszönj rá,kérdezd meg hogy nem gond-e, hogy felvetted ismerősnek...ha szerencséd van ezután elindul a "beszélgetés" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!