Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok 20 évesen 16 éves csajjal?
Mi erről a dologról a véleményetek?
20/f
14:33-asnak: Szívesen elárulom, de csak ha előtte elmondod, hogy ez miért szükséges. :)
Amúgy köszönöm a válaszokat. :)
14:33-as vagyok
mert velem is hasonló dolog van korkülönbség terén egy sráccal, és kíváncsi vagyok :D
Somogy megyében így megy hidd el...osztálytársam "nekem a 30 körüliek jönnek be..."
17 éves fiú voltam
Amennyire én tudom 18 évet betöltött személy 18 év alattival létesített szexuális kapcsolata bűncselekménynek minősül (persze lehet, hogy rosszul tudom). Egyébként szerintem ez még nem az a kor ahol belefér a négy év korkülönbség tekintve, hogy egészen más életszakaszban vagytok, egészen mást kerestek egy párkapcsolatban, mást vártok el a másiktól és az élettől. Persze ha rendesen megismerted akkor csak a korkülönbség ne tartson vissza. :)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!