Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lett dugópajtitok?
Nekem is kéne szexpartner.
Lányok, ha valaki hajdú-bihari szexpartnert keres, írjon priviben.
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak: még nekem sem jött össze, kérdező, szóval nem vagy egyedül a problémával.
12. vagyok
én szerelmes vagyok egy férfiba, de van barátnője. viszont a nőknek is szükségük van a szexre, találgozgatok ezzel az illetővel.
szóval: van egy akivel szexelek
és van egy másik, akibe szerelmes vagyok
Egy házibuliban megismertem 1 srácot, es mikor a nép nagy resze elindult haza illetve akik maradtak azok is aludtak mi meg dugtunk egyet, majd kiderult hogy 10 percre lakik tolem, es egy suliba jartunk anno. Igy adott volt a folytatas, mondjuk o kicsit tobb volt mint egy dugopajti. Volt meg 2, az egyik a volt pasim, masik meg csak éjszakázós/piázós haver volt aztan a nyaron athivott "filmezni" mikor a egyik szulo se volt pont otthon. Veluk 1-1 honapig voltam csak pajti aztan veluk meguntam. Ennyi, remelem kielegito valaszt adtam.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!