Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lett dugópajtitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lett dugópajtitok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 19:36
1 2
 11/17 Shanokk ***** válasza:
100%

1. lépés

Ne legyél ronda!

2012. ápr. 23. 13:38
 12/17 anonim ***** válasza:
neten megismerkedtem vele, aztán találkoztunk. először semmi (se csók, se szex), 2. és 3. alkalommal szex. Aztán még fogunk találkozni.
2012. ápr. 25. 19:48
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem is kéne szexpartner.

Lányok, ha valaki hajdú-bihari szexpartnert keres, írjon priviben.

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak: még nekem sem jött össze, kérdező, szóval nem vagy egyedül a problémával.

2012. ápr. 25. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:

12. vagyok

én szerelmes vagyok egy férfiba, de van barátnője. viszont a nőknek is szükségük van a szexre, találgozgatok ezzel az illetővel.

2012. ápr. 25. 19:54
 15/17 anonim ***** válasza:

szóval: van egy akivel szexelek

és van egy másik, akibe szerelmes vagyok

2012. ápr. 25. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát a haverom csaja szerintem benne lenne ebben. Nem vagyok benne a "barátzónában" de nem is vagyok a "járásra-esélyesek kozott" meg amugy is, járni nem szeretnék vele, mert annyira nem jon be. Nem arra célzok hogy azt akarom hogy félrekurjon, lehet még haver meg is engedné neki. Keress egy ilyen csajt és lesz pajtid :D
2012. ápr. 25. 20:57
 17/17 anonim válasza:

Egy házibuliban megismertem 1 srácot, es mikor a nép nagy resze elindult haza illetve akik maradtak azok is aludtak mi meg dugtunk egyet, majd kiderult hogy 10 percre lakik tolem, es egy suliba jartunk anno. Igy adott volt a folytatas, mondjuk o kicsit tobb volt mint egy dugopajti. Volt meg 2, az egyik a volt pasim, masik meg csak éjszakázós/piázós haver volt aztan a nyaron athivott "filmezni" mikor a egyik szulo se volt pont otthon. Veluk 1-1 honapig voltam csak pajti aztan veluk meguntam. Ennyi, remelem kielegito valaszt adtam.

L/16

2012. dec. 9. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!