Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatnék egy normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék egy normális, nem foglalt lányt?

Figyelt kérdés

Aki hűséges, kedves, megértő, humorérzékkel megáldott, jó beszélgetőpartner, értelmes, alacsony, vékony és arcra is bájos.

Ezek olyan nagy igények?

2012. ápr. 22. 17:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

ma 17:17

Alacsony vagyok a helyesség meg relatív.

2012. ápr. 22. 17:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Alacsony srácként az is csoda, ha bármilyen lányt találsz, aki összejönne veled.
2012. ápr. 22. 17:30
 13/18 A kérdező kommentje:

ma 17:30

Ez baromság!

HÁny alacsony fiút látok akár tőlük magasabb lányokkal is.

Nekem nem kell felszínes lány úgysem, azok csak arra jók.

Egy normális lányt nem zavarja, ha csak 165cm magas vagyok.

2012. ápr. 22. 17:47
 14/18 anonim ***** válasza:
ezen behaltam. "Hány alacsony férfit láttam magas lánnyal". Igen mert azok az alacsony srácok pénzesek, vagy apucikájuk pénzes. Ekkor néhány nő hajlandó lejjebb adni az igényeiből és járnak velük. Ennyi
2012. ápr. 23. 20:56
 15/18 anonim válasza:
Itt. Hűséges vagyok, kedves, megértő, humorérzékem az van bőven, jó beszélgetőpartner vagyok, és értelmes. Csak az van hogy magas vagyok, vastag csontú, az arcomat meg nem tom hova rakni. :D
2012. okt. 20. 13:29
 16/18 anonim válasza:
Hol laksz? Es hany eves vagy? :)
2013. ápr. 25. 19:05
 17/18 anonim ***** válasza:

ezek nagy igények, igen.

te hol élsz?

2013. jún. 9. 22:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Mig az hogy foglalt? Nem wéce hogy foglato legyen!
2015. dec. 29. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!