Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Margit-szigeten, hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Margit-szigeten, hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok ez a gép előtt ülő típus. Szeretem a természetet. Nem vagyok az a bulizós típus sem és szerek elgondolkozni dolgokon. Elég nyílt személyiség vagy jól elbeszélgetek másokkal. De leszólítani nehezen tudok másokat, vagyis nem tudom hogy mit mondjak. Szívesen ismerek meg új emberek és beszélgetek velük.

Nem vagyok visszahúzódó, vannak barátaim csak szívesen szereznék újakat :D

17/L

2012. ápr. 21. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
hid alatt, hid alatt a margit hid alatt...:DDDD
2012. ápr. 21. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szívesen beszélgetnék veled, aztán később ha akarod találkozhatunk a Margit-szigeten. :)

Úgyis azt írtad, hogy szívesen szereznél új barátokat. :)

17/F

2012. ápr. 21. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Na akkor itt hepiend alakult ki.

Ha konkrétan a Margit-szigetről van szó, akkor ott mindig hozott anyagból dolgoztam: mindig vittem magammal, akit meg akartam ismerni.

2012. ápr. 21. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Én gyakran szoktam oda járni, általában sokan vannak ott, akik csak úgy ülnek és néznek ki a fejükből azok általában elég nyitottak szoktak lenni. Főleg ha egyedül vannak. Egyszerűen járd körbe és ha valaki szimpatikus akkor próbálj meg beszélni. Legrosszabb esetben leráz, van ott bőven másik ember... Van sok más ember is aki rendszeresen jár ki oda x időpontban futni vagy nézni ki a fejéből, gondolkozni stb. Ha te is rendszeresen jársz x időpontban akkor láthatod, sokszor látjátok egymást stb... És odamehetsz hozzájuk ezzel az indokkal.

+Még annyit tudok hogy a szigeten a Kolostorromoknál szoktak lenni visszatérő brigádok.

2012. ápr. 21. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
én pl tanulás helyett melett szoktam kijárni fotozni margitszigetre az kikapcsol mert birom a hangulatát ahogy mindeki csak lazul a fűben... hozzám is jöttek már oda mikor fotoztam a futorészt h mit cisnálok meg kinek meg hol elsznek képek...meg énis volt h megkértem csajt aki egyedül ücsörgött padon h figy tartsd már magad igy hátha valami jo sül ki belőle...szoval ha látsz egy srácot napszemüvegben fotozgatva ahoz nyugodtan odamehetsz csak az időt probálja elverni:D de szerintem csomoan vannak igy kinn kevés lehet ott az olyan aki azért megy ki h egyedül legyen:D
2012. ápr. 22. 01:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Fúhh, hasonlítasz rám, én is szeretek kinnt lenni, bár nem a Margit szigeten mert nem járok pestre minden nap, hanem csak úgy...és ha még motorozni is szeretsz esküszöm elveszlek feleségül :'DD

19f

2012. ápr. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!