Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti is csak annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti is csak annak integettek aki tetszik?

Figyelt kérdés
A kérdés talán hülyén,furán hangzik,de csak feltettem,mert magamon tapasztaltam,hogy ha meglátom azt a fiút,aki tetszik nekem,mindig integetve köszönök neki, másoknak akik nem tetszenek,vagy max haveri szinten vagyunk,nem szoktam integetni,csak neki. Alighanem ez már feltűnt neki,vagy rosszul gondolom? Ti olyan fiúnak is köszöntök integetve aki nem tetszik. Sejti vajon ,hogy mit érezhetek iránta?

2012. ápr. 21. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a fenekem szoktam az üveghez dörzsölni ha valaki tetszik .
2012. ápr. 21. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Határozottan nem!

Üdvözlettel: Jennyke a 7 út mellől. :)

2012. ápr. 21. 15:08
 3/3 anonim ***** válasza:
én igazából nem szoktam integetni a fiuknak..de ha igy belegondolok, előfordult már velem is hogy integettem annak aki tetszik...kérdésedre válaszolva szerintem nem vette észre (az alapján ahogy leirtad), de lehetséges...de szerintem nem...
2012. ápr. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!