Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és nők! Zavar benneteket, ha megláttok egy fiatal, csinos lányt és szőrös a karja? Taszító látvány?
Figyelt kérdés
A dolog arról szól, h 2 napja randiztam egy sráccal és elkezdett fikázni a szőrös karom miatt, ami nem durván az és engem nem is zavar. Kicsit elbizonytalanodtam...2012. ápr. 21. 10:22
11/26 anonim válasza:
Első vagyok.
Szerintem ha ilyen akkor még belefér. Csak bajszod ne legyen :)
12/26 anonim válasza:
Ez a kép, amit belinkeltél elég durván néz ki. Ha a te kezed is ilyesmi akkor gyantázz.
13/26 anonim válasza:
Hát szerintem ezt már szedd le.. korábban is válaszoltam és ezt tanácsoltam.. így kép alapján ez még durvább mint amire számítottam.
14/26 anonim válasza:
Csak szerintem aranyos hogy szőrös a karod? :D
Írsz privit kedves kérdező?
15/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik azaz igazság.Magamon kifejezetten idegesít,így leszedem.Volt egy osztálytársam,szép lány volt női szemmel nézve is,de iszonyat szőrös volt a karja..Szerintem nem volt valami esztétikus.Persze ez mindenki saját döntése.Ha zavar szedd le,ha nem hagyd úgy..
20l
16/26 anonim válasza:
én szerencsés vagyok, nincs rajta szőr, csak egy két pihe és az is szőke:DDD
mindig megkérdezik, hogy mivel szőrtelenítem és sosem hisznek nekem h semmivel:DD szerintem szedd le, engem zavarna. epilátorral próbáltad már? nem erősödik tőle, és ritkul is egy idő után.
17/26 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el :DD Szerintem minél hamarabb szakíts meg vele minden kapcsolatot. Hidd el jobban jársz. Talán neki nem szőrös a karja, vagy a lába?? Teljesen normális. Az én karom is ehhez, hasonló de még soha nem szóltak be érte, hogy mivan te jeti.. Talán azért mert én normális emberekkel veszem körül magam, akik tudják, hogy a legtöbb kar szőröm. Igen még a nőké is. És igen a nők is kakilnak.
20/26 anonim válasza:
Egyszer ültem a buszon és leült mellém egy kis szöszke csaj. Elég jól nézett ki, mindenhol rendben volt, de ahogy a nap rásütött a kezére lehetett látni, hogy szőrös a karja. Gyengébb volt, mint a képen, de azért észre lehetett venni. Nálam nem vont le semmit az összhatásból. Az egyik haverom csajának is van a kezén némi szőrzet, az is simán vihető. Nem döntő szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!