Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amatőr vagyok az ilyen dolgokb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amatőr vagyok az ilyen dolgokban, hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Na szal' van egy lány az osztályomban akivel mostanság elég közel kerültünk egymáshoz, régen már együtt voltunk,, de akkor szakítottam vele, mára teljesen egy felnőttes, jó fej, szép lány lett(régebben sem volt csúnya :D ). A lényeg, hogy olyan dolgokat mond ami erősen utal arra hogy valami képp mi együtt szeretnénk lenni(azthiszem). A gond az hogy iszonyat romantikus alkat és hisz a filmes szarokban, mint pl. a csókjelenetek. Nem tudom milyen téma az amivel úgy jöhetnék ki hogy csók legyen belőle minimum?

Összességében mi az a téma amivel olyan közel kerülhetnék hozzá hogy megtörténjen a csók? valami ötlet mert semmi nem jut eszembe.15/f

2012. ápr. 19. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, ha nagyon szereti a romantikát és csókjelenetet akarsz, akkor esetleg hívd el egy talira. Üljetek le valahova (leginkább víz közelébe) és adj neki egy rózsát. A legtöbb filmben van ilyen rész. :D Aztán beszélgess vele valamilyen romantikus dologról. Pl. bókolj neki vagy bármi :) Fiú vagy menni fog :D
2012. ápr. 19. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Vidd ki a folyópartra, (ha van) és időzíts közbe egy naplementét... Esetleg erőltesd meg magad, és nézz meg vele egy romantikus filmet, majda taktikus időpontban (ti. a csókjelenetnél) nézz rá! Amennyiben helyeslően/várakozóan néz rád, hadd szóljon! De egyébkénk igazából, ha romantikus alkat, és te is bírod és ő is bír téged, hívd el BÁRHOVÁ és beszélges vele BÁRMIRŐl (akármiről, amiről jólesik, ha kell készülj támálból), egyszer úgyis eljön a pillanat amikor kifogytok a szóból, és (kínos) csend áll be. Na, ilyenkor kell odafordulni és kérdőn/sokatmondón nézni, a többit ld. a romantikus filmnél!:) Egyébként ha tetszel neki, és nem vagy reménytelenül szerencsétlen/bunkó (márpedig nem tűnsz annak), akkor ha némi időt szánsz rá, előbb-utóbb, mindenképpen a csóknál fogtok kilyukadni!
2012. ápr. 19. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!