Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek nála?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek hetente egyszer ugyanakkor van úszóedzése, mint nekem. Sajnos nem egy csapatban úszunk, így nem ismerem, és nem is egy pályán úszunk (csak egymás mellett van a pályánk), így nem is tudok vele beszélgetést kezdeményezni. Pedig meg szeretném ismerni, mert nagyon szimpatikus. Tuti idiótának néz, de hogy szólítsam meg a medencében? Sajnos mire én végzek az öltözködéssel, meg ilyenek, ő rég lelép. :/2012. márc. 26. 17:06
1/4 anonim válasza:
mász ki hamarabb a vízből hogy hamarabb elkészülj. aztán már találkozhatsz vele. probál jarra menni amerre ő. a többia te dolgod.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ő negyed órával előbb végez. Engem meg nem engednek ki korábban. :/
2012. márc. 26. 17:11
3/4 anonim válasza:
nem tudod h merre felé megy?ha gyalog indul akkor simán utána siethetsz:)
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit nem tudok róla. Csak a medencében vagyunk "együtt" sajnos.
2012. márc. 26. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!