Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem, az ilyen nyomik nem jönnek be, bocsi!
20/L
Ezek szerint régen a mamutvadászoknak nem voltak érzelmeik, sőt ma azoknak a férfiaknak sincs érzese aki sikeres valamilyen téren. LOL
Még írjatok ilyeneket! Lehet nőkről is, gyűjtöm.
Egy nőnek FÉRFIRA van szüksége akiben egészséges arányban van a mamutvadász és a virágárus,nem egy nyálgépre aki csak a saját problémáin nyavalyog.
37F
Valaki fejtse már ki bővebben ennek az "érzelemközpontú fiúk" kifejezésnek a definícióját... Nem tudom mi a szart jelent!
Mackókat, meg gülüszemű kiskutyusokat rajzol miközben várja a következő pokémon részt a CN-ön és 3x elsírja magát a titanicon? Vagy WTF?
Na látom ti nagyon félreértiteket a fogalmat.
Honnan veszik, hogy aki érzelemközpontú az nyomi és nincs saját véleménye meg gondolatvilága, akarata?
Na meg hogy nem képes feldühödni és férfiasan felordítani?
Én inkább visszafognám azt a vadbarom énem, nem értem miért szeretik a nők a bunkó férfiakat. Én is lehetnék ilyen, de inkább elnyomon ezt az énem, mert apám ilyen jellemre és elég keményen nevelt minket és nem volt szép gyerekkorom emiatt, ezért is inkább leszek jó, kedves az emberekkel általában, mint vadállat, aki minden rezzenésért büntet, terrorizál, bántalmaz.
Nem akarok olyan vadállat lenni, akire annyira vágynak a nők, aztán meg sírnak, hogy megvert, megcsalt de annyira férfias, hogy nem tudom elhagyni. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!