Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek az érzelemközpontú fiúk?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 19. 20:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nem
2012. ápr. 19. 20:25
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem jönnek be nekik. A nőnek mamutvadász kell még ma is. Nagydarab, drabális állat, akin látszik, hogy képes boldogulni az életben, és képes megteremteni az utódok neveléséhez szükséges hátteret. Nyálgépek-kopás!
2012. ápr. 19. 20:27
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem igen ^^
2012. ápr. 19. 20:28
 4/18 anonim ***** válasza:
Tökmind1,legyen helyes pofikája,és akkor bejön.
2012. ápr. 19. 20:29
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem, az ilyen nyomik nem jönnek be, bocsi!

20/L

2012. ápr. 19. 20:30
 6/18 anonim ***** válasza:

Ezek szerint régen a mamutvadászoknak nem voltak érzelmeik, sőt ma azoknak a férfiaknak sincs érzese aki sikeres valamilyen téren. LOL

Még írjatok ilyeneket! Lehet nőkről is, gyűjtöm.

2012. ápr. 19. 20:30
 7/18 anonim ***** válasza:
Én amúgy teljesen érzelemközpontú vagyok,talán túlságosan is,mindig a szívemre hallgatok,akármi van. De ne mvagyok nyomi,sőt épp ellenkezőleg,igen nagy pofám van,és úgy vagyok érzelemközpontú.h ki merem mondani amit gonodlok, őszinte vagyok,és kemény,ami a szívemen az a számon,elég bunkó vagyok ,és tele vagyok heves érzelmekkel,szókimondó és határozott vagyok. Szal nálam is az érzelmek dominálnak,aztán mégsem vagyok nyomi.:P
2012. ápr. 19. 20:34
 8/18 anonim ***** válasza:

Egy nőnek FÉRFIRA van szüksége akiben egészséges arányban van a mamutvadász és a virágárus,nem egy nyálgépre aki csak a saját problémáin nyavalyog.

37F

2012. ápr. 19. 20:39
 9/18 anonim ***** válasza:

Valaki fejtse már ki bővebben ennek az "érzelemközpontú fiúk" kifejezésnek a definícióját... Nem tudom mi a szart jelent!

Mackókat, meg gülüszemű kiskutyusokat rajzol miközben várja a következő pokémon részt a CN-ön és 3x elsírja magát a titanicon? Vagy WTF?

2012. ápr. 19. 20:43
 10/18 A kérdező kommentje:

Na látom ti nagyon félreértiteket a fogalmat.

Honnan veszik, hogy aki érzelemközpontú az nyomi és nincs saját véleménye meg gondolatvilága, akarata?

Na meg hogy nem képes feldühödni és férfiasan felordítani?

Én inkább visszafognám azt a vadbarom énem, nem értem miért szeretik a nők a bunkó férfiakat. Én is lehetnék ilyen, de inkább elnyomon ezt az énem, mert apám ilyen jellemre és elég keményen nevelt minket és nem volt szép gyerekkorom emiatt, ezért is inkább leszek jó, kedves az emberekkel általában, mint vadállat, aki minden rezzenésért büntet, terrorizál, bántalmaz.

Nem akarok olyan vadállat lenni, akire annyira vágynak a nők, aztán meg sírnak, hogy megvert, megcsalt de annyira férfias, hogy nem tudom elhagyni. -.-

2012. ápr. 19. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!