Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Bejönnek nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bejönnek nektek az ilyen fiúk?

Figyelt kérdés
Akik érzelemközpontúak, sokat elmélkednek, filozofálnak, mindenről megvan a véleményük, elméletük, hogy mi mért van, elég jól átlátják a dolgok működését, szeretnek szeretkezni, elég nagy a szexuális étvágyuk, de nem tudnának akárkivel lefeküdni, csak a párjukkal. Szeretnek időnként komolytalanok is lennei és hülyülni, de amikor kell tudnak komolyak lenni.

2012. ápr. 13. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
hát, ha a külseje nálam klappol, akkor nagyon is. én is valami ilyesmi vagyok (persze néhány dolog kivétel).
2012. ápr. 13. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Hú bakker! Én pont ilyen vagyok, hát én nagy társaságban kőbunkó vagyok,és csak hülyülök, ha viszont egy lány megfog,akkor neki megnyílok,és ha képes vagyok tisztelni és szeretni,akkor neki mindent elmondok.
2012. ápr. 13. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Így leírva ez kissé hihetetlen és szerintem enyhén túlzás is. Na mindegy, ott bukik a dolog, hogy fiúról van szó, nem férfiről.
2012. ápr. 13. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem mindegy milyen filozófiai nézetei vannak, valós és tartalommal rendelkező, vagy csak úgy bugyog a levegőbe fatális baromságokat...

a valamit is érő ember, bizonyos érzelmet táplál a számára tetsző egyénnel, és úgy létesít vele nemi aktust.

Eléggé általánosításokat írtál, ettől függetlenül elképzelhetőnek találnám, hogy ahogy a te szavaiddal éljek "bejön" az ilyen emberke.

Pluszba kiegészíteném, hogy a szememet is szeretem gyöngyörködtetni, szóval legyen kívánatos hímegyed.

21/L

2012. ápr. 13. 18:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért vagyok fiú, mert még szűz vagyok és nem is nézek ki 17-nél többnek.
2012. ápr. 13. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek alapvetően nagyon pozitív tulajdonságok, de csak ezektől nem fog "bejönni" valaki. Kell azért még belső tartás és öntisztelet, önbizalom is.
2012. ápr. 13. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez mind belső tulajdonság, tehát egy lánynak se számít.
2012. ápr. 13. 18:25
 8/8 málna007 válasza:
Szinte a tökéletes férfit írtad le. :)
2012. ápr. 13. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!