Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejönnek nektek az ilyen fiúk?
Figyelt kérdés
Akik érzelemközpontúak, sokat elmélkednek, filozofálnak, mindenről megvan a véleményük, elméletük, hogy mi mért van, elég jól átlátják a dolgok működését, szeretnek szeretkezni, elég nagy a szexuális étvágyuk, de nem tudnának akárkivel lefeküdni, csak a párjukkal. Szeretnek időnként komolytalanok is lennei és hülyülni, de amikor kell tudnak komolyak lenni.2012. ápr. 13. 18:05
1/8 anonim válasza:
hát, ha a külseje nálam klappol, akkor nagyon is. én is valami ilyesmi vagyok (persze néhány dolog kivétel).
2/8 anonim válasza:
Hú bakker! Én pont ilyen vagyok, hát én nagy társaságban kőbunkó vagyok,és csak hülyülök, ha viszont egy lány megfog,akkor neki megnyílok,és ha képes vagyok tisztelni és szeretni,akkor neki mindent elmondok.
3/8 anonim válasza:
Így leírva ez kissé hihetetlen és szerintem enyhén túlzás is. Na mindegy, ott bukik a dolog, hogy fiúról van szó, nem férfiről.
4/8 anonim válasza:
Nem mindegy milyen filozófiai nézetei vannak, valós és tartalommal rendelkező, vagy csak úgy bugyog a levegőbe fatális baromságokat...
a valamit is érő ember, bizonyos érzelmet táplál a számára tetsző egyénnel, és úgy létesít vele nemi aktust.
Eléggé általánosításokat írtál, ettől függetlenül elképzelhetőnek találnám, hogy ahogy a te szavaiddal éljek "bejön" az ilyen emberke.
Pluszba kiegészíteném, hogy a szememet is szeretem gyöngyörködtetni, szóval legyen kívánatos hímegyed.
21/L
5/8 A kérdező kommentje:
Azért vagyok fiú, mert még szűz vagyok és nem is nézek ki 17-nél többnek.
2012. ápr. 13. 18:17
6/8 anonim válasza:
Ezek alapvetően nagyon pozitív tulajdonságok, de csak ezektől nem fog "bejönni" valaki. Kell azért még belső tartás és öntisztelet, önbizalom is.
7/8 anonim válasza:
Ez mind belső tulajdonság, tehát egy lánynak se számít.
8/8 málna007 válasza:
Szinte a tökéletes férfit írtad le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!