Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a csúnya és kövér lányok szabadok? Egyszerűen nem igaz, hogy nincs sehol sem egy szabad, nem foglalt, értelmes, kedves, szép lány sem már!
Kikérem magamnak. Normális vagyok,és nem is ronda,de rám se bagóznak,mert nem riszálok péntek este félrészegen.Vagy ha mégis bepróbálkozik valaki,akkor meg olyanok,akikkel ha nem muszáj,szóba se állok,mert körítés ide vagy oda,úgy is a szex a lényege,méghozzá minél hamarabb,hogy jöhessen a következő... utálom a XXI. századot. utálom,hogy ilyen szemétdomb lett a társadalom(tisztelet a kivételnek),és legszívesebben 20-30 évvel előbb élnék,csak ne itt,mikor az idióta kortársaim miatt beskatulyáznak.
15/L
"csúnya és kövér lányok szabadok"
Basszus, ha válogatós vagy, akkor ne csodálkozz... estleg, néztél már tükörbe? Hogy te milyen "jóképű" macsó vagy?
Tudod, lehet hogy benned van a hiba, hogy nem vagy elég megnyerő.
És pont a rendes, értelmes lányok vannak egyedül. mert apasik 90 %-a a sarki lányokra hajt!!!!
Ja, hogy te meg a szépségkirálynőkre buksz! Gondolom akkor te is valami deltás testalkatú szőke herceg vagy minimum...
Egyrészt, ha ilyen válogatós vagy, akkor eleve minden lányban találsz valami kifogásolhatót. Én azt látom, hogy nagyon sok szép, csinos, magára igényes lány van, aki szingli, vagy legalábbis az én környezetemben. A belső értékeket is figyelembe kellene venned, persze hazudik, aki azt mondja, hogy nem számít a külső, de ha csúnyának és kövérnek nevezed a számodra nem vonzó lányokat, akkor gyanítom, hogy azoknak is elmegy tőled a kedvük, akik esetleg tetszenének neked...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!