Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok melyik a "vonzóbb" egy pasiban, ha nyíltan szemez veled, elmosolyodik, stb, vagy ha tudomást sem vesz rólad, és csak elmentek egymás mellett?
pl járdán sétáltok. Jön szembe egy srác aki szimpatikus így látszatra. Tegyük fel, hogy végignéz rajtad, majd a tekintetetek találkozik, néhány pillanatra a szemedbe néz, és esetleg egy huncut kicsi mosoly megjelenik az arcán, majd elmentek egymás mellett.
vagy az inkább az imponáló, ha nem vesz rólatok tudomást a srác, és elmerül pl a telefonja nézegetésébe, vagy egy újságba, netán csak szimplán elnéz mellettetek.
tehát ha flörtöl, vagy flörtölni próbál veletek a srác az a jó, vagy inkább, ha un. vissza húzódik ,és nem vesz rólatok tudomást, mi közbe ti stírölitek a tekintettetekkel.
félreértés ne essék. nem vagyok mér fiatal, nem ma kezdtem a csajozást, csak kíváncsi vagyok, itt fórumon mi a helyzet...mert a való életbe azt vettem észre, hogy igenis bejön a flört! :P
(már akinek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!