Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcoljak érte vagy felejtsem el?
Első: persze, mert a pasiknak cseppet sem számít a külső... Utálom az ilyen besavanyodott hisztérika pasikat. Fontos a külső, ez tény, mert ha nem vonzódsz a másikhoz, miért feküdnél le vele? Persze, kivételek vannak,a kiknek mindegy, csak az ellenkező nembe tartozzon a másik, az se baj, ha másik faj, de ez azt hiszem külön kategória.
Kérdezőnek: ebből sajnos nem sok minden derül ki. Lehet, hogy csak zavarba volt a lány, és ezért reagált így. Ez legfőképp akkor fordulhat elő, ha fiatalok vagytok. Bár az az igazság, hogy egy ilyen kérdésre én se nagyon reagálnék mást, hiába vagyok 21 éves. Inkább találkozz vele személyesen, akár kisebb társaságban is. Ha vevő erre, az már fél siker. Ha nem, akkor 1-2 próbálkozás után felejtsd el, mert nem vagy az esete.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!