Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el vagy harcoljak érte (de hogyan)?
Hát tudod az embereknek mindig az kell akit nem kaphatnak meg.Szerintem kicsit hanyagold a csajt,persze beszélgess vele de pl ne te írj rá msn-n,ne küldj neki sms-t csak válaszolj ha ő ír stb.Ha tényleg szeret akkor kapadozni fog utánad!Amúgy szerintem elég hazudós a csaj,téged meg mitnha csak arra használna hogy féltékenyítse a párját.Namind1 én ebbe nem szólok bele.
A lényeg hogy te is ismerkedj ne ragadj le nála van még egy csomó klassz csaj!Ha látja hogy enm foglakozol vele annyira akkor utánad fog menni!Hidd el nekem!
Hát, az ő kapcsolatuknak már úgyis lőttek, miattad. Csak éppen ezt a pasija nem tudja.
A szavaidból úgy veszem ki, hogy szoktatok beszélni egymással. Akkor nincs más hátra, mellette lenni, várni a következő alkalomra és akkor, ott kell megejtened a beszélgetést vele. Elmondani, hogy nem vagy pótszer, szívesen vagy vele, de Te többet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!