Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok írni ötleteket, hogyan ismerkedjek meg egy ismeretlen lánnyal utcán, villamoson, stb? (18F)
Figyelt kérdés
Pl milyen indokkal,dumával menjek oda hozzá + saját eseteket is írjatok :)2012. ápr. 18. 23:45
31/33 anonim válasza:
Nem tudom,szerintem ez a pénzkéregetős módszer elég béna már bocs^^"
Szerintem legyél inkább spontán.Az egyik barátnőm így ismerkedett meg a későbbi pasijával:
*lányok beszélgetnek komolyan egymás közt*
barátnőm:-itt valami bűzlik.
*srác a s-ggét fogva bebiceg a körbe*
*elkínzott hangon*
-Kötsög másnapos töltött káposzta,pedig tudtam hogy nem neonzöld a természetes színe!
Csajok:*megfulladnak a nevetéstől*
Szal nem pontosan ezt kell mondanod,csak próbálj meg rákontrázni arra amit mond és hozz ki egy felszabadult helyzetet,nyerd el a bizalmát:)
32/33 anonim válasza:
Csá helyzet?
Mivan veled semmi?
Hogy vagy sehogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!