Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan állítsam be magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam be magam kicsit jobb fényben?

Figyelt kérdés
Meg szeretnék ismerkednie gy lánnyal, és erre lesz is (remélem nem rontja el semmi) egy elég jó alkalom. Csakhogy a lány barátnoi az osztálytársaim és nem teljesen jovok ki veluk jól. Ez meg a féltékenység talán ráveszi az egyikojuket (akivel kevésbé vagyok jóban) hogy kicsit dumáljon rólam és kicsit ki is színezze a jellememet. Flegma típus vagyok, de ha egy lányt szeretek akkor szívbol. Hogyan mutassam ki ezt az oldalamat?

2012. ápr. 18. 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulnod helyesen viselni a jófiú álcát. Az jó, ha laza, rosszfiús a viselkedésed, mert ezt szavak nélkül kommunikálod felé. A jófiú személyiséget viszont szavakkal és nem tettekkel kell kifejezned. Pl ha túl kedvébe járó, túl óvatos vagy, hogy kedvesnek tűnj, akkor valójában csak gyengének, félősnek fogsz tűnni. Azt kell csinálnod, hogy próbálod elmondani neki, hogy te normális vagy. Persze nem így konkrétan, hogy "én kedves fiú vagyok" hanem ennek kell lennie az összképnek. Mesélj neki arról, hogy milyen erős a kapcsolatod a családoddal, mennyire szerezed a gyerekeket, szereted az állatokat, sok barátod van, van egy igaz barátod akivel mindent megosztasz, szóval érted. Természetesen akkor kezdj ezekről beszélni, ha szóba kerül, ne tereld szándékosan a témát.
2012. ápr. 19. 00:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálj meg jóba lenni a lányokkal. :)
2012. ápr. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!