Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak egy nekem való barátot? Annyira szeretnék már valakit magam mellé.19/L
Kedves Kérdező!
Igazából az okát nem tudom, de ha ez megnyugtat, én 21 éves srác vagyok, és én sem találtam meg az igazit. Néha felmerül bennem a kérdés létezik-e egyáltalán. Hangsúlyozom, nincsenek nagy elvárásaim.
Eddig 2x voltam szerelmes, az elsővel én hagytam ott miután megtudtam, hogy lefeküdt az állítólagos legjobb haverommal.
A második szerelmem még frissnek mondható épp készülök rajt túllépni. 29 éves, van párja, de állandóan veri, és én megtaláltam a módját, h megléphessen onnan a csaj. Én elfogadtam a múltjával, és a problémáival együtt. Egy helyen melózunk, mégis ritkán találkozunk. Egyfolytában azt hallottam tőle, h jó velem mert én megértem stb. Erre múltkor jön az üzenet tőle, h nem érdeklem. Ennyit a szerelemről.
Nem feltétlen a te hibád h nincs senkid. Ha gondolod írj privátba, kidumáljuk a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!