Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt más lány is, aki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más lány is, aki csak a hosszú hajú fiúkra bukik? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Velem ez van. Meglátok egy srácot hátulról, és látom a copfot/kiengedett hajat, teljesen lázba jövök. Már az sem számít, hogy milyen az arca (na jó, azért bűnronda srácokat nem nézek meg). Ez normális? :D
2012. ápr. 18. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Izlések és pofonok. Biztos van olyan akinek ez tetszik.
2012. ápr. 18. 14:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok, nekem a hosszú hajú pasik az igazán férfiasak :) 21L
2012. ápr. 18. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem hosszú hajam van. mindig copfba fogom, sajnos eddig senkinek sem jött be. de nem adom fel, remélem egyszer rátalálok egy olyan nőre mint te, vagy a 2.
2012. ápr. 18. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:

én rühellem a nagyon rövid hajat a fiúkon, nem tartom szépnek

szal minimum 3-4 cmes haja kell legyen, vagy nem jön be

hosszabb az lehet, de azért az annyira nem jön be, ha már hátközépig ér

2012. ápr. 18. 14:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül. :D Szerintem is férfiasabb, bár sokan mondják,hogy nagyon lányos. Hülyeségnek tartom. :D
2012. ápr. 18. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Miért nem ismerek ilyen lányokat mint ti :( nekem is volt hosszú hajam, de levágattam és utánna mindenki azt mondta így jobb. De én bánom :( és szerintem nem nézett ki hülyén, meg ápolt is volt. Ha kép érdekel levélben kérhettek.

19/F

2012. ápr. 18. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is a hosszú hajúak jönnek be. Számomra olyan szinten "helyre tud rántani" egy pasit a hosszú haj (főként kiengedve), hogy Ha alapból csúnyácska is egy kissé, akkor is bejön - viszont ha ugyanez a pasi hirtelen levágatja a haját, egyből kiesik a kosárból :)

Sajna egye kevesebben szaladgálnak már hosszú hajjal a környezetemben, pedig a legtöbb srácnak nőket megszégyenítő módon gyönyörű haja lenne. Sorozatban levágatják, mert az ilyen:

[link]

és ehhez hasonló frizurákat viselő egyedek leb*zizzák őket... Szvsz a linkelt stílus milliárdszor b*zisabb, mint egy szép, hosszú hajzuhatag.

Páromé is hosszú, ráadásul szőke (színben a végletekre bukom leginkább, vagy szőke legyen, vagy fekete/nagyon sötét)... Imádom, mikor fölém hajol, és a haja csiklandozza az arcomat/mellkasomat/hátamat/etc. :)

19/L

2012. ápr. 18. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaja ritkán látni hosszú hajúakat sajna :( Viszont ha látok, alig bírom levenni a szemem róluk, néha szégyellem is magam érte, de nagyon tetszenek :D
2012. ápr. 18. 14:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát igen. Van akinek az arcán, meg úgy az egész lényén nagyot dob a hosszú haj. Ismerek egy srácot, akinek majdnem fenékig érő haja van. Nem helyes, viszont a hajától irtó jól néz ki. El se tudnám képzelni nélküle. :)
2012. ápr. 18. 14:49
 10/10 anonim válasza:
Nekem is csak a hosszú hajú pasik jönnek be:S Bármennyire jóképű lehet egy rövid hajú, egyszerűen nem tetszik. A túl hosszú haj ami kb derékig ér viszont nem tetszik.
2012. ápr. 19. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!