Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más lány is, aki csak a hosszú hajú fiúkra bukik? Ha igen, miért?
én rühellem a nagyon rövid hajat a fiúkon, nem tartom szépnek
szal minimum 3-4 cmes haja kell legyen, vagy nem jön be
hosszabb az lehet, de azért az annyira nem jön be, ha már hátközépig ér
Miért nem ismerek ilyen lányokat mint ti :( nekem is volt hosszú hajam, de levágattam és utánna mindenki azt mondta így jobb. De én bánom :( és szerintem nem nézett ki hülyén, meg ápolt is volt. Ha kép érdekel levélben kérhettek.
19/F
Nekem is a hosszú hajúak jönnek be. Számomra olyan szinten "helyre tud rántani" egy pasit a hosszú haj (főként kiengedve), hogy Ha alapból csúnyácska is egy kissé, akkor is bejön - viszont ha ugyanez a pasi hirtelen levágatja a haját, egyből kiesik a kosárból :)
Sajna egye kevesebben szaladgálnak már hosszú hajjal a környezetemben, pedig a legtöbb srácnak nőket megszégyenítő módon gyönyörű haja lenne. Sorozatban levágatják, mert az ilyen:
és ehhez hasonló frizurákat viselő egyedek leb*zizzák őket... Szvsz a linkelt stílus milliárdszor b*zisabb, mint egy szép, hosszú hajzuhatag.
Páromé is hosszú, ráadásul szőke (színben a végletekre bukom leginkább, vagy szőke legyen, vagy fekete/nagyon sötét)... Imádom, mikor fölém hajol, és a haja csiklandozza az arcomat/mellkasomat/hátamat/etc. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!